sedim na posteli, pijem kafe, fajcim a rozmyslam kde by mohol byt blocek od trigovice, bo ju musim zaniest na reklamaciu. pojdem sa vysrat, potom do sprchy a oholit koq
Sedim na svojom postelogauci, napchavam sa slaninou a pukancami a chyba mi k tomu cokolada, ale asi si pojdem dat nutelove palacinky... a mam chut sa s kamaratom zhulit
ležím v posteli obalená v deke ,pozerám mini prasiatka na nete a presviedčam sa o tom že nepotrebujem jesť lebo som lenivá zísť dolu do kuchyne a začať variť a taktiež sa odhodlávam otvoriť autocad a začať pracovať
prezerám si na fb fotky a uvažujem nad perfektným zamestnaním ľudí, ktorý sa špecifikujú len na 1 drobnosť a konkurencie majú fakt málo. napríklad človek čo dáva do kože celé interiéry áut, iný ktorý mení posvietenie prístrojovky a pod..
@ordinarygirl ja ich mám veľa aj abstraktnú, aj takú ovocnú alebo niekedy kradnem aj bratovi takú s krtkom
ja mám rád šálky treba kupiť ! veď to nieje drahé
@ordinarygirl veď to je super, ja pijem aj tak každý týždeň z inej ale z priesvitnej to nejako nemám rád, ja mám rád keď vidím vždy iba povrch kávy to môj brat je taký že on by ju pil aj z dlaní keby nebolo z čoho
ale vážne si nejakú peknú kúp a potom urob fotku !
@melancholik ako ma ty tlačíš do kúpy novej šálky ts no načo mi bude nová? keď to doma už nemáme kam dávať? poletím z domu aj so šálkou a potom nebude ani káva ani šálka btw. som dostala krásne dve minipidišáločky ty také nemáááááááš!!!!!!
prišla som zo školy, oddychujem v postieľke a rozmýšľam, či mám a či nemám dnes večer na team buildingu piť alkohol a či nie. lebo chuť nemám, ale vzhľadom na to, že som to celé zorganizovala ja a ešte mám aj priniesť úvodnú fľašu, musím tam ísť. aj keď sa mi nechce. asi sa to vykryštalizuje samé
Stojim v bratislave na stanici a cakam na vlak, ktory mi ide az o hodinu. Keby som pol hodinu nebludila po ba a keby ma jedna slecna nenasmerovala uuple opacnym smerom tak som mohla stihnut ten vlak co mi isiel pre stvrt hodinou..no dnes mam stastie ..ked ta blava vyzera potme uplne inak
prišla som zo schôdzky, dovolala som s našimi, vybavujem štipko do Kosova, teším sa na miláááášika veľmi moc, a premyslam co si dat na veceru a ci idem spat alebo co, bo rááno do rpáááce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
111 komentov
Sedím doma,bo mám prázdniny(konečne),pozerám dokumentárny film,učím sa matiku,stresujem sa,rozmýšľam,čo budem raňajkovať a odpisujem Ti na fórum
u nás sa trigovice volajú aj bumbajky, alebo mikiny...
a čo ti je malá?
asi si pojdem urobit este aj caj kym dojde
a keďže mi @melancholik urobil chuť na kávu pôjdem si urobiť a vypiť kávu
Čoskoro pôjdem na cvičenia z "intímnej" matiky
ja mám rád šálky treba kupiť ! veď to nieje drahé
ja len toľko, že pijem kávu z priesvitnej šálky zo skla (btw. ona je pôvodne z nutely nejakej) ale vyhovuje mi objemom
ale vážne si nejakú peknú kúp a potom urob fotku !
no to teda nemám ukáž daj sem foto