Co s tolkym casom... alebo kam sa schovat pred teplom ;)
su prazdniny a mnohi z nas sa nudia .. ja viem je to uz otrepany stav ale je to tak ... ides von ale nevies co tam? si s prima kamosmi ale co vonku ked je ta,m 32 stupnov a tebe je naskapatie ..~_~
ja von nechodím, lebo je tam príšerne teplo, ako si povedala a vlastne ani nemám s kým,všetci sú kdesi zalezení, ale keď som doma, tak som (samozrejme) na nete, alebo čítam, alebo spím, alebo jem, alebo upratujem (ale to už musí byť fest nuda, aby som upratovala )
No tak to je tak ,že každé ráno vstanem zapnem pc kuknem čo kde ... ale väčšinou nikde nič...potom doobedu idem von so psom...najem sa.... idem vonku..... večer pridem za pc... ešte niekedy kniha... proste asi to iste čo @gothicpoethic
7. jasne ze von.. heh kupalisko .. t komu sa nevyjadrujem bo ja sommale zakomplexovane decko ... potom co tu bolo ? bycikel? jaky? XD turu ~_+ tak do mesta a s5 sak sa uvarim XD a gitara .. mno to bych rada ale kamarat co ma ma ucit je away tha nemam s jakou
vyraz si s partou na dobry festivalik,(hodokvas bol mnami),zajdi do kina,tam som bola s frajerom toto leto uz niekolkokrat,zbehni s kamaratmi na pivo ci kofolu,na vylet,len prosim ta nesed doma,lebo to su totalne presrane prazdniny...tie si treba uzivat,a aj ten comp davkovat do prijatelnych noriem
ja som doobeda doma, potom vyleziem a idem bud na kupko alebo za kamaratkami...a ked niesu doma tak passkarim doma...vlastne sa aj tesim kedy sa skoncia prazky..lebo sa mi vrati moja laska zo zahranicia
no tato tema jak stvorena pre mna ja viem svoj program na najblizsi mesiac: N.U.D.A.///resp upisala som sa na mesiac na kurz anglictiny 3x/tyzden, ale co s dnami medzi tym?? s nikym sa neda ist von, lebo vsetci su dakde pri mori...len ja trcim doma, a nie,nie je to moja vina, ze sa takto nudim...proste nuda...no posrate prazdniny, ziadna dovolenka, iba strop v mojej izbe a 4 steny k tomu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
JA neviem ved..kazdy robi nieco ine..alebo skus plavaren ked na kupku je teplo.
Ved je tolko veci
citanie? to robim celu noc ^^
plavaren.. hm ja viem som otravna XD
ved ty ani nevies co chces
si teraz myslis ze my vymyslime nejaku novu zabavku pre teba co nepoznas?!
Si plieskaj nieco o hlavu a je po probleme
no a zajtra zas do shopingu..treba byt kreativny