hlavne bez fejsbúku... vonku skoro furt, domov som sa chodil len najesť... o počítači sme poriadne ani nepočuli, naháňali sme sa s kamarátmi po sídlisku sem a tam...
ked som naschval kamošku posielala domov že ju olá mama a zatial čo šla zazvoniť mame som jej tajne vystrihala barbibam vlasy dohola zo zavisti lebo mi nechcela požičať apotom som povedala že tot akí chlapci urobili!
mňa napadne partia takmer 30tich deciek, čo robili furt nejaké bláznivé činnosti, naháňali sa do bezvedomia a dni trávili vonku a nie doma za pc... ..proste staré dobré časy...škoda, že z tých 30 deciek nás ostalo len nejakých 6 verných
že to bolo brutálne krásne obdobie. žiadny FB, net a podobné píčoviny. Celodenné schovky, naháňačky, stále sa čosi kdesi dialo. Domov som chodila iba spávať lebo ešte aj jedlo mi mama zhadzovala a jedla som ho na lavičke pred barákom s kamarátmi. A najkrajšie boli tie okamihy ked rodičia začali večer zháňať deti aby išli domov. Všade sa iba ozývalo : janko domov! miško domov! simonka domov! a tak ďalej Inak po pravde je mi dnešných detí veľmi ľúto, určite nezažijú to krásne detstvo. Mobily, počítače a ich vlastná lenivosť ich pripraví to tú najkrajšiu časť života
vkise na biku a bolo mi jedno jakom a neriesili sa "somariny" ako odrazky reflexne pasiky a take ...a hej na sidlusku obrovske kopy panelov co sme po nich liezli s kamosmi vselijake skryse klasika....
a ked som chodil za bratrancami a sesterkami ktorych mam vela som velmi rad...stale v potoku alebo na luke sankovacky na lazoch a spanie v sene....kooopec toho je
Všetci sem píšete že sme nepoznali fb a že celé dni sme boli vonku .. ja som vonku aj teraz niekedy aj 10 hodín v kuse a nemám problém robiť 90 % vecí čo aj pred tým okrem pieskoviska ale to som neuznávala ani pred tým a na fb som len večer
@esus Mozno by bolo lepsie, keby si das na tie hrubky pozor uz v momente, ked pises text, potom by si sa nemusel (pre istotu) vopred ospravedlnovat..
Stare casy? Tak to si predstavim bezstarostny zivot, same jednotky, kazdy den futbal na ihrisku, nesmele pusinky na skolskom dvore za telocvicnou, partia kamaratov zo zadnych lavic.. autodrom za 15 korun
@miriam177 to je pravda ale v tedy som nemusel ako dneska cely den robit na streche.... Mohol som ist vonka hocikedy, tieto prazdniny som musel makat ako jebnuty ani vonka som sa poriadne nedostal....
ako som pásla kravy, krmila svine, vozila sa na koňovi, ako som bola od rana do večera vonku, ako som ešte nepoznala falošných ľudí a všetko bolo také pekné a milé
staré dobré časy.. no najskôr ma napadlo minulé leto, ale tak so starších ako sme lozili po stromoch, chodili s jednou partiu na bicykle (teraz sú všetci leniví , chodia akurát tak kávičkovať do mesta ), leto s bratrankom a sesterkou v tatrách(už sa s nimi skoro nestretávam). alebo keď sme s kamoškou mohli sedieť celé hodiny na húpačkách a ešte sme si mali čo povedať
Ani nie tak detstvo (ktoré som mala tiež naozaj krásne), ako minulý rok. To boli naozaj „staré dobré časy“... A ťahalo sa to aj do tohto roka... Možno to ešte aj pokračuje... Ale to už nie sú „staré“ časy
U mňa staré dobré časy, predstavuje parta decek z nášho paneláku. Celý deň vonku, fotbal, húpačky, schovky, bláznenie v piesku, lezenie po stromoch, stavanie bunkrov, len tak proste na ulici hlavne, že sme boli vonku..
Žiadne počítače, sociálne siete, mobily a teraz si uvedomujem, že to boli fakt krásne časy a som za ne nesmierne vďačná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
dnešná opica a v peňaženke nasrané to je realita
takový to už nikdy nebude.
mamka mi striekala v kuse na kolená peroxid, lebo som ich mala permanentne rozbité
teraz mám 20 eur a je to akurát na jeden večer...
Stare casy? Tak to si predstavim bezstarostny zivot, same jednotky, kazdy den futbal na ihrisku, nesmele pusinky na skolskom dvore za telocvicnou, partia kamaratov zo zadnych lavic.. autodrom za 15 korun
ešte by som doplnila, vonku od rána do večera a každý večer bitka za neskorý príchod domov
skôr lozenie na stromy, tvorivé tvorenie, pokazené fotoaparáty, vôňa hríbov v lese, osie a včelie štípance, chuť medu, mrežovníka starej mamy...
cestovanie, kráčanie. hory. more.
je pravda, že skutočne sme boli a stále sme svedkami prelomu vekov.
ale ani teraz sa nezťažujem
aký to bol bezstarostný a veselý život...ako mi bolo dobre....
a tak...
alebo ako sme sa nahanali v kukurici, či len tak sa flakali do noci a potom som dostala lebo som zase neprišla ked zažli lampy.
to boli časy :´)
Ono to ani teraz nieje také zle, len je to iné...
U mňa staré dobré časy, predstavuje parta decek z nášho paneláku. Celý deň vonku, fotbal, húpačky, schovky, bláznenie v piesku, lezenie po stromoch, stavanie bunkrov, len tak proste na ulici hlavne, že sme boli vonku..
Žiadne počítače, sociálne siete, mobily a teraz si uvedomujem, že to boli fakt krásne časy a som za ne nesmierne vďačná.
školské časy
začiatky v práci
začiatky vo vzťahu