Co si myslite o dievcatach ktore sa nazyvaju ze su Narcis
poznam par takych bab...maju priemerne 13-15 rokov...su to rozmaznane deticky, ktore si myslia ze su najkrajsie na svete...a bez make-upu by o ne ani jeden chlapec nezakopol
noo NARCISi su aj chlapci....a ja zas poznam aj take diewcata ktore maju priemerne 13-17 rokow a nejsu rozmaznane deticky su uplne w pohode a maju fotky aj bez make-upu a su prirodzene pjekne ale zas naozaj nektore su namyslene ale tie neriesim ja poznam len normalne zlate baby
zato ze sa ma nejaka holka alebo chalan rad, a ze si da na sebe zalezat ako vyzera za to musi byt fest trapny a namysleny?? sa zobudte urcite lepsie jak s mastnymi vlasmi chodit po vonku a vyzerat nijak normalne mi z vas stupol adrenalin
9. v dnesnej dobe chcu vsetci dobre vyzerat a vacsina normalnych ludi sa o seba aj stara...ale aby o sebe niekto tvrdil ze lubi sam seba pretoze je pekny je fest trapne
Juraj typicky narcisticky nick?? to co si dal akoze teraz?? za to ze niekto ma v nicku Q je narcis?? nehadz vsetkych do jedneho vreca...
a: to ze sa niekto lubi nemusi hned znamenat ze sa lubi len pre to ze je pekny....ja sama si o sebe nemyslim ze som pekna, ale mam sa rada.... ano a som narcis, lebo najcastejsie ked sa nudim sa fotim a nic si z toho nerobim....ale proste tieto vase nazory ma fakt dostali
Sandrushiceq : nehadzem vsetkych do jedneho vreca to nie...a ked sa clovek rad foti je narcis?...aj ja sa rad fotim a narcis som neni...rozmaznanost preto lebo su to vacsinou dcerky podnikatelov a podobnych
mno ja som uplna narcistka - rano sa pozriem do zrkadla a zozltnem, na obed sa pozriem do zrkadla a zozltenm tiez a ked sa pozriem vecer, zlta sa premeni na zelenu a je mi uz totalne zle z tych babuliek, ktore sa na narcistky iba hraju
no podla toho ci vies spravne posudit kto je narcis lebo hovorit ze kazda baba ktora sa v puberte o seba povedzme...nadpriemerne stara (asi kazda druha) je narcis tak je to kravina. Viac sa to ukaze na chalanoch lebo ti predsa len ten svoj ranny zjav v zrkadle tak neprezivaju
aby som uviedla na pravu mieru...my s Jurajkom sa nehadame....my diskutujeme...toto je diskusia....a pokial neviete rozoznat hadku od diskusie tak sa do nas neobuvajte dakujeme za porozumenie...
43. kazdopadne emo neni o sklonoch k samovrazdam to je len ciste pozerstvo a aj si budem diskutovat o EMO su zalozene ine, este stupidnejsie diskusie jak je tato
44. sak aj wiem ze to neni o samowrazednych sklonoch...wed prawe ale toto je teda diskutejsn o NARCISOCH ktorych mam rada ale nektoryy to fakt prehanaju to us su ine pripady ale inak oni netrpia ziadnymi poruchami su uplne w pohode tak nehsa paci diskutujte
Narcis je v gréckej mytológii krásny chlapec, ktorý pohŕdal láskou nymfy Echo a bol potrestaný bohmi tým, že sa zamiloval do vlastnej podoby na vodnej hladine
kokos ja by som take namyslene fifleny čo si o sebe myslia až moc asi chitila pod krk a ukazaa im zrkadlo až si uvedomia že nie su najkrajšie a že zem sa netoši len pre nich tak asi tolko
juraj akoshe tak toto bolo max. trapne, ja mam otca podnikatela a nesom rozmaznana ani ziadna narciska....a ano predstav si kazdy normalny clovek v dnesnej dobe chce vyzerat dobre a stara sa o seba a to ze sa niekto rad footi neznamena ze je namysleny..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
A čo si myslím ? že niesu normálne a namyslené len to.
zato ze sa ma nejaka holka alebo chalan rad, a ze si da na sebe zalezat ako vyzera za to musi byt fest trapny a namysleny?? sa zobudte urcite lepsie jak s mastnymi vlasmi chodit po vonku a vyzerat nijak normalne mi z vas stupol adrenalin
a: to ze sa niekto lubi nemusi hned znamenat ze sa lubi len pre to ze je pekny....ja sama si o sebe nemyslim ze som pekna, ale mam sa rada.... ano a som narcis, lebo najcastejsie ked sa nudim sa fotim a nic si z toho nerobim....ale proste tieto vase nazory ma fakt dostali
vacsinou dcerky rozmaznanych podnikatelov?? na to si ako prisiel prosim ta?? podla akeho vzorca? daj nejaky rozumny argument konecne
sak to akoze vlastne skusenosti??!..rano ich chodis sledovat ze ako vyzerajuu ze?hh..
ale inak love&peace 4ever
bo mne to kazdy hovori a neviem fakt ze ako na to prisli?!!..hh
rozmaznane deti su take, ktore si myslia ze mozu vsetko a vzdy musi byt po ich
blbo to vyznelo
Narcis je v gréckej mytológii krásny chlapec, ktorý pohŕdal láskou nymfy Echo a bol potrestaný bohmi tým, že sa zamiloval do vlastnej podoby na vodnej hladine
a nemam rad take dievcata .. viac ich neriesim
ved ja viem
Uplne na pitchu. Neviem co riesite, 90% ludi co o sebe hovoria ze su narcisy si z toho robia aj tak srandu.
ja som narcis
://://://://://:// super smajléloš
a ja sa cudujem ze ludia maju predsudky....