Behám tu po birdzi, čítam niektoré príspevky a nedá mi nezamyslieť sa nad pár vecmi...Nechcem tu na nič/nikoho kydať, ale osobne si myslím, že táto dnešná doba plná sexu, alkoholu a drog je až moc prehnaná... Niekedy ma z hnusu až striasa...
Kedy sa vyjadrí Tá najslušnejšia z najslušnejších, Tá najmorálnejšia z najmorálnejších, Tá najlepšia z najlepších, ktorá nikoho k životu nepotrebuje ani nebude potrebovať jeho veličenstvo @krutafunebracka ?
..., že systém, ktorý ju sprevádza, dlho nevydrží. Možno sa mi to len zdá, no naozaj mám ten pocit, že zo dňa na deň jej základy povoľujú viac a viac... A možno smerujeme k planéte opíc, kto vie...
Na jednej strane je táto doba dobou určitej slobody (samozrejme, všetko je relatívne...)... na druhej strane aj tá sloboda môže byť do určitej miery zväzujúca... Proste je tu toho TOĽKO, že je tým človek niekedy paralyzovaný , nevie, čo skôr, ako by mal kedy zareagovať, čo tu vlastne robí... Veľa ľudí tápa a nevie, čo zo sebou, a tak sa z nudy ožiera, veď je to dnes bežné (aj ja to robím, ale rada by som zmenila životný štýl, pretože je mi potom akurát zo seba zle)... Ide o to, ako so svojím životom naložíš, a nie je dobré vyhovárať sa na dobu, pretože každá doba má svoje výhody a nevýhody a je len na tebe, ako s tou nádielkou naložíš...
je to tvrdá a krutá realita šade komercia Sex drogy a rock and roll tak to už chodí no treba íst s dobou len niektorý to berú až moc doslvoa ! ! ! Ja som pohodák žijem si malkdo ma dokáže vytočit aj tu na skype ak napíšem...dpč.kkt..a take že videt že som rozčuleny alebo nečo také...vskutočnosti to je inak..pretože lámať si hlavu nad otázkou čo bola dnes v ankete " Je To Sex ? " je dost primitívne a trápnejšie ešte viac ked ju založí 18 ročný človek(musia byt ved aj taký ludia) Takže ide to tak a tak to aj pôjde iste su veci ktoré am dokážu poriadne naštvat ale ono to prejde...a zase je zomna pohodák
noo je to tak, a vobec nesúhlasím že je to to isté ako pred pár rokmi.. v tejto dobe si može človek dovoliť oveľa viac a je oveľa menej postihnutý... platí rovnica čím horšie zlo tým menej si to odnesie..
A hento s deťmi to je vďaka našim milým médiám všetko, to tak vyzera keď rodičia prahnú po peniazoch a deti potom vychováva telka a net...
Mne stačí napríklad kuknúť superstar a keď vidím tu demenciu tak je mi zle
@Natashatko tak ja tiež niesom nejaký fanúšik ale keď už niekto zapne telku a všetci kukajú tak si kuknem aj ja... ale nechápem keď niekto vážne nevie spievať odhodlá sa tam ísť a potom sa ešte sebavedome ale urazene tvári že ho ponížili...
@Natashatko tak buď sú kamaráti hluchí alebo vedia prečo to robia... my sme zas ako kamaráti kamaráta odhovárali keď tam išiel, nepočúvol.. a aj tak dopadol....
vo všeobecnosti súhlasím, aj mne to vadí, ale pripomeniem, že je to jediná doba, ktorú sme zažili, čiže to nemôžeme adekvátne posúdiť bez predchádzajúcej empírie...
@Natashatko@24 Súhlasím, že decká sa viac hrajú na dospelých, ale netreba zabúdať, že si sama dieťa
Doba je vždy rovnaká, skôr by som povedal, že teraz to ešte nieje také hrozné.
Zoberme si napríklad veľké mestá v 17.-18. storočí, najrozšírenejšie povolanie bolo prostitútka, boli všade. Rovnako všade boli pohostinstvá, po uliciach sa váľali ožrani atd. , drogy poznali tiež.
Doby dávno minulé nie sú o blonďatých princeznách a princoch ala Zac Efron. Sexovalo a pilo sa tak isto, pokiaľ nie ešte viac.
Sex nebol žiadne tabu hlavne v antickom svete a starovekom Egypte, tam to bolo všade.
@Natashatko no to bola ešte prvá superstar vtedy, takže neboli takí krutí ale on tam došiel v takom hiphoperskom štýle a už to si začali trošku srandu robiť z neho a pritom spieval takú romanticku pesničku ale nevyšlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Za pár rokov sa úplne zrúti finančný systém, a je to v háji.
dnešná doba
A hento s deťmi to je vďaka našim milým médiám všetko, to tak vyzera keď rodičia prahnú po peniazoch a deti potom vychováva telka a net...
Mne stačí napríklad kuknúť superstar a keď vidím tu demenciu tak je mi zle
alee mne sa dnes celkom paaci...
Nic sa nezmenilo, akurat sa mozno teraz vsetko viac v mediach rozmazava...
@Natashatko @24 Súhlasím, že decká sa viac hrajú na dospelých, ale netreba zabúdať, že si sama dieťa
Doba je vždy rovnaká, skôr by som povedal, že teraz to ešte nieje také hrozné.
Zoberme si napríklad veľké mestá v 17.-18. storočí, najrozšírenejšie povolanie bolo prostitútka, boli všade. Rovnako všade boli pohostinstvá, po uliciach sa váľali ožrani atd. , drogy poznali tiež.
Doby dávno minulé nie sú o blonďatých princeznách a princoch ala Zac Efron. Sexovalo a pilo sa tak isto, pokiaľ nie ešte viac.
Sex nebol žiadne tabu hlavne v antickom svete a starovekom Egypte, tam to bolo všade.
V dobach minulych sa sexovalo, chlastalo, smazilo, fetovalo, zabijalo, kradlo atd.. ovela viac ako teraz.