@tunidlo noo tak kniha sa vola male zeny.. a asi sa pyta vsetkych.. nooa povie mi niekto.. kto je ten autor?? za cias mojej mladosti som to cela velmi citat.. tak to cem teraz napravit
@5 louisa May Alccot ale skoro male zeny su velmi pekna knizka a film je tiez pekny ale niektore veci su tam ine.ale je to skor pre mladsich, tak jedenast dvanast rocnych si mylsim
@6 aha, tak sorry, ale aspoň priezvisko si pamätám zo 7dmeho ročníka. Niekedy bežal na TV Markíza seríal malý muži z toho istého obdobia ako malé ženy, asi spin off
mne osobne sa teda viac pacili posledne dva diely, a to mali muzi a velki muzi... viac ako male zeny a dobre manzelky... vlastne dobre manzelky sa mi tusim pacili najmenej... ale neviem... uz som to davno necitala... viem len, ze som tie knizky mala rada ked som bola mensia... take mile, trochu naivne, nenarocne citanie...
ja som tot iez citala mrte kniha podla mna sice trosku staromodne napisana a nedopadne podla mojich predstav ale myslim ze an tu dobu kedy to bolo napisane je to fajne
kedysi to bola moja oblubena kniha...ale teraz sa mi zda dost infantilna...a film, resp. filmy, je ich totiz viac - ani jeden nestoji za nic...s knihou sa nedaju porovnavat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A prečo sa pýtaš len malých žien?
UTFG
A knižky som čítala všetky 4 ešte dávnejšie a všetky by som zaradila medzi také pohodové čítanie...
ten/ta, ktora chce vediet presne meno spisovatelky, ktorá napísala román "Malé ženy" tak there you go: Louisa May Allcot!!!!
Prajem prijemne citanie