no okej... takzee
1. vacsine ludi sa to hodi
2. je to sexy
3. vobec sa mi to nepaci
4. neznasam okuliare, musim ich nosit aj ja
5. mam rad/a okulire,nosim ich aj ja
kto nosí okuliare, tak nech nosí, či už dioptrické alebo slnečné.
ja si tak každý rok plánujem kúpiť slnečné, ale neviem si vybrať nejaké pekné a ešte ma to aj strašne šteklí na nose, mi to tam zavadzia
ja neznasam okuliare a musim ich nosit...bohuzial.. ale uz som si docela aj zvykla..ale radsej s nimi na verejnost nechodim aj keby som bola neviem aka slepa
Ale myslím že keď si človek vyberie správne rámiky tak by som prehodnotila svoj názor na jeden prvých dvoch (Niektorých ľudí si už proste bez okuliarov predstaviť ani neviem )
ja nosim brejle, mam aj sosovky ale nemoze ich nosit bo potom mam silne bolesti oci, este neviem preco, musim ist za ocnou :/ a moje okuliare su pekne, taky farebny ramik znacovy, s nalepkou z pepsi MAX (to tam uz bolo) a nejako velmi mi neprekazaju....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Mantinel! Nestláčaj Enter!
Z pozdravom narobený Admin.
1. vacsine ludi sa to hodi
2. je to sexy
3. vobec sa mi to nepaci
4. neznasam okuliare, musim ich nosit aj ja
5. mam rad/a okulire,nosim ich aj ja
noo ja viem je to asi blba :/
ja si tak každý rok plánujem kúpiť slnečné, ale neviem si vybrať nejaké pekné a ešte ma to aj strašne šteklí na nose, mi to tam zavadzia
» www.birdz.sk/forum/okuliare/...
» www.birdz.sk/forum/s-okuliar...
» www.birdz.sk/forum/ak-by-ste...
» www.birdz.sk/forum/vidia-cha...
» www.birdz.sk/forum/chalani-c...
@32 no to máš pravdu... koli mojim okuliarom som trošku ošklbal maminku