keby ste ich mali pár stovák metrov od domu a vkuse by do vinárne popred váš dom chodili.... pochopili by ste o čom sú tie špiny. ja za celý život som videl ( aj spoznal ako spolužiačku ) jednu veľmi slušnú cigánku a bola fakt fajn, mali by si z nej brať vzor. dobrých je veľmi málo. ináč som okrem spomenutej dievčiny už iného rómskeho spoluobčana nestretol ktorý by sa vedel správať
@pernik no to bolo myslene hlavne tak ze na vychode je ich najviac z celeho slovenska, nic viac. Nechcela som tym povedat ze by na vychode boli vsetci ludi neslusny
Ide o to akých rómov máš na mysli... ak sú to slušní pracujúci tak proti nim nič nemám... ak sú to tý čo žijú iba s rodinných prídavkov tak tých by som najradšej vyhostil s krajiny....
nemám proti nim nič ...vadi mi jedine toto : 1.Rómovia dostávajú školské obedy za 3 SK pretože je ich plno v rodine a bieli nie lebo ich je ovela menej ( ale to nieje ten hlavný dovod ), 2.nechce sa im učiť a potom sú nezamestnaní a hovno robia iba žijú zo svojich detí, lebo dostávajú na nich peniaze.....česť výnimkam a po 3.vyhrážajú sa bielym a provokujú ich, vydierajú ich a sú to preto veľké svine, ktorých treba dobiť ako svine ktorými sú. Príklad : Raz som išiel po chodníku popri baraku,( v ruke som držal cédečká ) kde bývajú Cigáni a už som bol skoro na konci a zrazu na mňa zakričal jeden Cigáň takto K°°°° a vyhrážal sa mi takto : Daj mi jedno cédečko inak ťa dolámem. A ja som mu ho dal lebo ja som sa s ním nechcel biť kedže by si zavolal ostatných a dolámali by ma. Keď odchádzal tak som mu ešte povedal že je to čisté cédečko ( v skutočnosti to bolo DVD ). Tak preto sú to svine hnusné škaredé ja by ich všetkých vystrieľal pretooto ja niesom rasista ale preto že sa vyhrážajú sú to bitkári iba by sa bili majú to v génoch.Sú horší ako Židia!!! A ešte ktomu čo som písal o tom ciganovi co sa mi vyhrazal tak keby siel do bitky tak by som ho tam dobil ako svinu!!!
je to take iste ako z hociakou inou rasou wed aj u bielich je strasne vela asocialov ktory nemaju buducnost len poberaju podporu a este sa aj stazuju romovia tiez nejak tak..ale nemam proti nim absolutne nic.... wed pokial sa niekto sprava slusne tak preco by som ho mala hned odpisat..?
@peti556 nie ty nie si rasista....vobec....tak mi vysvetli co mas proti zidom ked si tvrdil ze cigani su horsi ako zidia..to som zvedavy co vypotis...a popritom ani nevies rozoznat zidov od bielych
ziadna moznost nevyhovuje to je siroky pojem ze ROMOVIA...romovia ktori mi zjedli u babky psa,tych uplne ze odstrelit!!! aaa...na inych si nespominam takze dam 1.moznost
@IOIOmir proti zidom nemam nic lebo su aj slusni zidia ktori chodia do skoly a do prace a ciganov je takych velmi malo mozno 1 percento na slovensku a este k tym zidom : Zidia su belosi tak ako my Slováci a všetci Európania Američania Kanaďania atd....a k tym ciganom som to myslel tak ze sa iba biju a provokuju a proti zidom nemam vobec nic a hitler ich posielal do plynovych komor lebo sa ich chcel zbavit bol rasista a nic mu neurobili tak viem co piisem
34. @peti556 zidia su semiti, len sa zial strasne zmiesali s europanmi takze vyzeraju ako bezny europan, ciganmi sa radsej nikto nemiesal, takze ich etnikum je zachovale. Inac vsetci patrime do europoidnej rasy, belosi, cigani, zidia araby, indovia... A Hitler sa ich chcel zbavit hlavne z ekonomickych dovodov. O tom ze nic neurobili, by sa dalo polemizovat dost dlho, ale to uz nie je na toto forum.
to viem ze zidia su semiti ale ako to vies ze sa zmiesali s europanmi oni boli predsa odjakziva belosi bielej europoidnej rasy aj cigani a arabi to viem ale Indovia su zmiesanej rasy povodni obyvatelia Indie su Bhilovia ktori sa zmiesali s Arijcami ktori vpadli do Indie uz velmi davno tak ako aj v Pakistane a v Afganistane su zmiesanej rasy a ti Indovia su preto niektori uplne hnedi az cierni a niektori su hnedi vyzeraju skoro ako belosi proste miesanci bielej a ciernej rasy ale nie su to mulati vsetci su tam pomiesani dohromady tak ako na Havaji alebo na Filipinach a maju tam preto velmi pekne dievcata/zeny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Ale aj medzi nami su aj fajn aj svine a preto ich netreba hadzat do jedneho vreca.
Neslušných môžem počítať na tisíce.
Inak minule som sa bol previezť na bicykli a ani neviem ako som sa ocitol sakra blízko jednej rómskej osady. Teda tak rýchlo som už dávno neduril
nenávidím ich, poslal by som do plynu niektorých asi 99%... a ked mi na roro niekto odpovie že som rasista nech sa ide okamžite preisť cez drážovce...
KKS ja neznasam ciganou .. ked ich vidim tak sa mi otvara nožík vo vrecku
ale to by si si asi aj bez toho domyslel