to si myslím, že lutujem že som nešla na ňu ... aj ked keby mam maturovať z bioly a z chemie (či sa tam nematuruje z tohto? ale asi jo) tak by som sa musela uplne inak spravat teraz
Hneď by som sa tam vrátila Najlepšia škola života, plus super prax pgv nemocnici, kde zažiješ kopec srandy ale aj nádherných i smutných zážitkov, plus nekonečné flirtovanie so sexi doktormi..učivo ľahké,nikdy som sa neučila...chýba mi to. Veľmi.
Nechodím do Popradu, ale na tej kde som ja to ani nevypada jak na zdravotnej učivo sa mi zdá dosť ťažké ale to preto že sa neucim..keby som si mala vybrať znova tak na zdravotnú by som nešla,no way..
ja tiež ale nie do Popradu, je to fajn len škoda tých slabých kompetencií po ukončení štúdia... vlastne mám pocit že človek je nútený po strednej zdravotníckej ísť ďalej študovať ak niečo chce dosiahnuť, minimálne na v.o.š. (diplomovaná všeobecná sestra) je to dosť neférové, ale na Slovensku smutná realita...
@lawey Nie, vôbec sa tam nematuruje z bioly a z chémie- z odborných predmetov, ktoré pozostávajú z anatómie a fyziológie, zo ZKC (zdravie a klinika chorôb- v skratke, niečo o chorobe), ZOA (základy ošetrovania a asistencie- ako sa starať o pacienta s týmto ochorením), poprípade dokumentácia pri príjme pacienta a pod.
@nikol545 síce by ma to stálo isto viac námahy... kurva viac namahy (ale tak zasa, tama by som peršla by som sa musela aj priebehu roka učiťť nie dva dni na konci štvrtáka hneď by som vymenila národné hospodárstvo (a to je ekonomika kt. je spolu s dejinami kultury a umenia najpríjemnejšia a najnormálnejšia ) a
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov