asi tu lod..pomaly by som sa zmierovala s tym ako tam umrem..v lietadle by bol moc velky chaos a kričali by ludia a cele by to bolo strašne rychle a hystericke a aaach..
Keď spadne lietadlo z výšky do mora, pri tej rýchlosti je to akoby dopadlo na tvrdú zem a vtedy je to len o šťastí kde práve človek sedí a kde sa to lietadlo neroztrieska, ale na lodi keď sa potápa sa človek môže spoľahnúť aj na svoje schopnosti a pokúsiť sa zachrániť, má svoj osud vo svojich rukách.
ja lod, lebo tam je väčšia šanca na záchranu vo forme člna, alebo aj plávania, ak to teplota vody, voda vôbec dovolí.. viem že tam je tá vlná potopenia či čo, ale aj tak.. lietadlo spadne, a všetci su dead..
však keď lietadlo jebne, však to si 100% mŕtvy, keď sa potopí loď tak máš ešte čas sa zachrániť, neviem napr. vytrielaš nejaký čln alebo sa budeš plaviť na vani ale nie loď radšej
ten pocit ˇkeď je lietadlo tesne pred nárazom, hrozné čosi, ale inak je možné že ak by padalo naozaj rýhlo tak z veľkého preťazenia odpadneš a NIč NECíťIš ....BLBý CAPS LOCK
@pyromaniak pretože nezomieraš na zranenie ... na určitú charakteristickú bolesť ktorá má aj svoje miesto ... zabráni sa ti niečomu čo je pre teba dôležité ako celok aby si prežil ... sám dobre vieš aký je pocit keď zadržíš dych a potom už cítiš že sa musíš nadýchnuť ... aký je to hnusný a nepríjemný pocit ... aký musí byť teno pocit vo vode v priestore odkial vieš že už nikdy neucítiš vzduch? niekde v kajute, v uzatvorenom priestranstve plnom vody a ty vieš že ti už zostávbajú len posledné sekundy života a všetko závisí už len od toho ako dlho si necháš posledný vzduch v plúcach ... potom vydýchneš a lapáš po ďalšom dychu ale ten nepríde, príde iba voda ktorá sa ti vrhnie do úst a do plúc ... a ty pocítiš pocit beznádeje a istej smrti ktorá prichádza pretože v momente ti zaplní pluca a ty sa začneš topiť vo vnútri ... proces dusenia trvá nejaký čas a teda budeš všetko cítiť, každú sekundu, neviem si predstaviť tú bolesť ... a hlavne tú psychickú bolesť
@dannyd14 JJ iste, na nejaky cisto zensky ostrov, plny sexy opalenych a povolnych domorodiek v Evinom ruchu co sa od teba budu rady ucit zakladom anatomie, mediciny a aloholizmu vsak? ... toto je katastroficky scenar- ziadny ostrov, proste voda a smrt. Ide len o to aku si vyberies.
aj ked mam najvacsi strach z toho, ze umriem potopenim resp tym ako ma niekto iny utopi, by som si vybrala lod. stale mam pred ocami scenu v Titanicu ked manzelia spolu lezali na postely a cakali na spolocnu smrt, presne tak by som lezala aj ja, ak by bolo s kym :letim:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ja som za loď
som skôr vodný ako vzdušný tvor
radšej sa ponárať ako padať