Byť zabudnutý a ignorovaný, napríklad. Mohlo by to byť o niekom kto prišiel domov a zrazu si ho nikto nepamätal a nevedel o jeho existencii a zmizol z fotiek, z internetov, zo všetkého.
Alebo gang stalking ako real vec, alebo ako paranoja spôsobená psychickou poruchou. Oboje mi príde celkom desivé.
Prípadne to čo bolo v Interstellar, keď sa týpek vrátil a zistil, že jeho 10 ročná dcéra je stará žena na smrteľnej posteli a on zmeškal celý jej život. Kurva desivé.
- ze by som otehotnela a nemohla ist na potrat
- ze sa dostanem do prace, ktoru nebudem zvladat a vyhorim a nebudem zvladat to vyhorenie utiahnut a vseobecne, ze sa dostanem do takych situacii z ktorych si nebudem vediet pomoct
- ako bude vyzerat tento svet o 20-30-40 rokov a nas starecky zivot bez dochodkov (tu to vidim dost distopicky)..
a vseobecne ma desia uplne bezne veci, na ktore sa ini ludia tesia.. napr. zivot v manzelstve, potomstvo a zvladanie bezneho zivota s dlhmi/hypotekou/leasingom atd. na krku
no a este ma velmi desia momenty, kedy je clovek vystaveny nedostatku, s ktorym si nevie poradit. Napr. ked sa topi, hori, nevie nadychnut, nevie zaspat ani keby neviemco, nema sa ako najest atd.
Byt nesmrtelna, alebo predstava ze niekto uvazni môj mozog, spomienky, dušu akokoľvek to nazvať v nejakom predmete a nebudem môcť nic robiť len sledovať co sa okolo mna deje
@salkoooo@17 tak to by musel byt uvazneny mozog prinajmensom aj s ocami
Je to strasna predstava ale to uvaznenie v tele sa moze stat cloveku po mozgovej porazke pripadne pri nejakej forme bdelej komy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Alebo gang stalking ako real vec, alebo ako paranoja spôsobená psychickou poruchou. Oboje mi príde celkom desivé.
Prípadne to čo bolo v Interstellar, keď sa týpek vrátil a zistil, že jeho 10 ročná dcéra je stará žena na smrteľnej posteli a on zmeškal celý jej život. Kurva desivé.
Asi by to všetko bol psychologický horror.
» www.creepypasta.com/psychosis/...
je to ale dost dlhe
- ze sa dostanem do prace, ktoru nebudem zvladat a vyhorim a nebudem zvladat to vyhorenie utiahnut a vseobecne, ze sa dostanem do takych situacii z ktorych si nebudem vediet pomoct
- ako bude vyzerat tento svet o 20-30-40 rokov a nas starecky zivot bez dochodkov (tu to vidim dost distopicky)..
what will be will be
alebo krajina, ktoru kompletne ovladli nabozenski fundamentalisti/progresivci - to je take real
Je to strasna predstava ale to uvaznenie v tele sa moze stat cloveku po mozgovej porazke pripadne pri nejakej forme bdelej komy