Poznáte ten pocit, ako keby ste boli anjelmi a dívali sa na svet zhora, všetko by vám prišlo neobmedzene krásne a milovali by ste aj každý do vás hodený kameň? (Kecy o drogách si nechajte, myslím to vážne
nedá sa byť navždy...al to tak má byť,človek by nemohol byť stále šťastý,počula som o tom jednu reláciu v rádiu,vraj by toľko hormónov šťastia mohlo uškodiť a potom by si to aj tak brala ako stereo..
isto niečo také je ale vážne len na chvíľku.....ja som napríklad v takom stave bola keď som bola zaľúbená....cítila som sa úžasne a potom...no proste je to ale len chvíľkové...ale EXISTUJE to....
Je tu vobec niekto, kto verí že to može byť nastálo? kto je o tom fakt vnútorne presvedčený a aj keď to zatiaľ nastálo nemá, vie, že to raz príde a ostane v ňom navždy?
nepoznam ten pocit ale chcela by som ho zazit...samozrejme ziadne drogy len tak jednoducho vecer si lahnut do postele a tesit sa ze som v tento den nespravila nic zle...
moj nazor... ten pocit je vecsinou chvilkovym stastim, ale podla mna sa tak da zit aj dlhsi cas, len musis vediet ako si ten pocit uchovat ...koniec stastia by mal nastat ked ta nieco/niekto sklame ...lenze ked sa na to pozries z ineho uhla urcite najdes aj pozitiva a tych sa musis drzat... a budes to videt v lepsom svetle...
Lenze existuju problemy na ktorych pozitiva nenajdes a vtedy sa to stastie cele zbura ...takze NAVZDY sa takym neda byt (ale to je iba moj nazor)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
nebuďme naivní
ja vnímam veci tak ako sú=reálne
moj nazor... ten pocit je vecsinou chvilkovym stastim, ale podla mna sa tak da zit aj dlhsi cas, len musis vediet ako si ten pocit uchovat ...koniec stastia by mal nastat ked ta nieco/niekto sklame ...lenze ked sa na to pozries z ineho uhla urcite najdes aj pozitiva a tych sa musis drzat... a budes to videt v lepsom svetle...
Lenze existuju problemy na ktorych pozitiva nenajdes a vtedy sa to stastie cele zbura ...takze NAVZDY sa takym neda byt (ale to je iba moj nazor)