Dnes v noci sme sedeli vonku s kamarátmi na záhrade a pozorovali sme nočnú oblohu. Zrazu som zbadala pohybujúce sa, svietiace niečo. Neblikalo to. Rozmýšlali sme čo to môže byť. Na padajúcu hviezdu to išlo príliš pomaly a na lietadlo prirýchlo. Bolo to do
Tiez sme s kamosmi asi 2 roky dozadu videli nieco podobne. Trajektoria naozaj podivna az to uplne zmizlo... a nejake UFO to teda bolo, kedze nevies identifikovat o co islo
Družica seriozne, ja som sa tiež na toto pýtala.... družica ide rýchlejšie a nebliká, také malé pohybujúce sa svetielko, teda aspoň to mi bolo povedané
a k tomu UFU, v 9. triede na zš sme boli vonku pri hrade a tam bolo niečo okrúhle čierne na oblohe, asi vo výške nižšie letiaceho lietadla a zrazu sa to rozbehlo nad mesto, stáli sme ako obarení a doteraz neviem čo to bolo takže ak máte explanation aj na toto tak prosím
asi to nebude ono, ale aj tak.. ak ste niekedy videli taku "pomalu padajucu hviezdu".. tak to bol jeden z komunikacnych satelitov Iridium z nicoho nic sa objavia, zaziaria a zase zmiznu... su pozorovatelne aj 3x za noc..
tiez sa mi to stalo raz...v horach sme lezali na trave na nejakej party..a lietalo to dookola nad nami ale toto aj blikalo... najpravdeodobnejsie to bolo lietadlo, ale nerozmela som preco to lieta dookola nad nami asi 10 minut...potom to odletelo
@mirka7 ono to mohlo byt kludne aj ufo , lietadlo by sa predsa nevracalo tam a naspet , musel to byt nejaky lahko ovladatelny predmet ktory sa može lahko pohybovat , mohol to byt aj vrtulnik avšak hovoríš že to šlo prirychlo tak to nebol zrejme vrtulnik ale skor to ufo by som povedal skus si kuknut tento link Vela sa ohladom tejto problematiky dozvieš » sk.rael.org/home...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a k tomu UFU, v 9. triede na zš sme boli vonku pri hrade a tam bolo niečo okrúhle čierne na oblohe, asi vo výške nižšie letiaceho lietadla a zrazu sa to rozbehlo nad mesto, stáli sme ako obarení a doteraz neviem čo to bolo takže ak máte explanation aj na toto tak prosím