Už dlhšiu dobu, mám stav, že chvíľu sa mám fajn, som plná energie, vymýšľam nové veci a všetko ma baví a potom zrazu v priebehu pár minút sa to zmení na totálny pocit bezmocnosti, toho že nič nie je tak, ako má byť, toho že nemám energiu. Najradšej by som
@imperfection mám s tým skúsenosti, neviem či by ti psychologička pomohla ale rozhodne to skús, a nemám na to žiadne odborné názory, ale predpokladám že takto nejak vyzerá bipolárna porucha, resp. nábeh na ňu?
podľa mňa treba pouvažovať, z čoho to plynie. čo sa deje v tvojom živote. môže byť niečo zle, niečo, čo ti možno normálne nedochádza. môže to byť nepohodlie doma, či v škole. kamarátky al čokoľvek. ale v 14tich som také problémy asi nemala, teda ak máš 14. každopádne, predtým ako by si šla k psychologičke, čo tak sa porozprávať s mamou?
@imperfection a čo povieš psychologičke? ona ti nepovie čo ti je, môže sa ťa len spýtať na situáciu doma, v škole. ale tú ty poznáš. tak proste o tomto hovor s mamou. o všetkom. možno potrebuješ, aby ťa niekto počúval. aby ti poradil. a v prvom rade je od toho mama, aspoň ja si myslím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
sama nechápem prečo sa to deje. Ona tiež nie.