@Kosmiklove Samozrejme, to mi povie niekto kto tu zacne urazat ako prvy. Tak teraz sa tu hras naco? Dievcatu nadavat a urazat ho nato by ta bolo, ale zeby si si v hlave poriadok spravil to uz nie
myslím, že by tu mal existovať nejaký Birdz súd, ktorý by v prípade núdze kľudne mohol zakázať niekomu kontaktovať niekoho... to len na margo toho, čo som si tu za posledné dni všimol...ale nemusíte si to všímať
@Kosmiklove Co dobre viem? Ty nieco hovor o sebectve chlapce. Hlad najprv na seba a netahaj uz do tejto diskusie bludy tvojej chorej mysle.
Dalsia vec kludne sa vzdavam tohoto nasho suboja v nadavani, si boss , len uz tu nepis kraviny, aj tak ich budem odteraz ignorovat. Nechcem to tu zmenit zas na sodomu gomoru. Ale neopovaz sa obuvat do nej, mne tu na birdzi zalezi pramalo, ale ak chces tebe tu spravim z hanby kabat, ty co tu rozpravas o sebectve inych ....
@Jin15 tak naco si mi vobec napisal a teraz mi tu ides hovorit nieco o ignoracii? omg...demencia navyssieho stupna...chod si radsej zahulit..tusim ti to uz chyba...
@Newgeneration neviem ci spravodlive...treba to nahodit a vyskusat
S tym ignorovanim som si to rozmyslel @Kosmiklove naco sa tu hras teraz ? Ja ked som hulil netajil som sa tym , ale ty rozpravas o jej sebectve a pritom jej nadavas do telefonu zakazdym ked prehovori s niekym inym a pritom s tebou nic nema. Mozem pokracovat dalej v opisovani tvojho chovania a veci o tebe ty bucko mne si len na smiech s tym o co sa snazis Tam si choj trieskat do kravin a dolam si obe ruky, zato ze ti ona nezdvihne telefon ty nervny debko, aby si uz pisat nemohol Skus na mna este nieco vytiahnut, kludne si posluz, mne to nevadi ja sa smejem , ale ci sa aj ty budes ked vytiahnem nieco zas ja
@Jin15 so mnou nic nema? ze o tom neviem...neviem nemala tak nemam dovod toto robit...a ja na teba nepotrebujem nic vytahovat...ty si ten posledny ktory ma zaujima
@Kosmiklove Pozri ak ti ide o to zhovadit ma tu tym co si napisal v poriadku, ale ak si si to v hlave takto navodil to uz nieje ani na smiech. Bol som pri celom telefonate tak neboj viem co som pocul Poslal som ti ts kde sa s tebou skusam bavit a s normalnym clovekom Takze tu uz radsej nepokracuj je to tu dost zaspamovane.
nedorábaj sa! nerob zo seba niečo, čím nie si. asi odkážem viacerým
ale aj tak, keď som to prvýkrát počula, skoro mi vyletelo kapučíno z úst, pretože to celkom sedelo do toho úchylného kontextu, v ktorom sa to povedalo ale zvykla som si nebrať to slovo dvojzmyselne pretože to slovo je asi špecifické pre nejaké slovenské nárečie, resp., odtieň reči nejakého kraja, a pre ten môj teda nie, a ak, tak len v zmysle, domasturbuj/nedomasturbuj sa
@kosmiklove a @jin15 Ďakujem chalani, už dávno som sa zavčas rána tak nezasmial, fakt ste ma pobavili a to myslím úprimne, nie ironicky, len tak ďalej kľudne si založte aj samostatné fórum, veď mi ostatní sa skvelo zasmejeme a možno sa nakoniec aj dozvieme, či sa aj vy dvaja zvyknete dorábať
a ako vás dvoch poznám, tak teraz začnete rýpať do mňa, že čo sa starám, keď mňa sa to netýka... no lenže ja sa nestarám, mne je jedno, o čo tu ide, mňa len baví rehotať sa
no stým dorábať sa nemám šajnu ale je to len vytrhnete v kontexte prakticky vyznám to môže mať aký koľvek, zaleží ako to je myslené alebo čo to má povedať... i keď ja súkromne by som povedal ako domasturbovať "dorobiť sa"...
a inak @Kosmiklove@Jin15 odporučil by som TS-ky lebo mi to tu pripadá ako na azete a keď sa chcete urážať tak sa urážajte tam!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
@Nicmanenapada ...
Je to vôbec spisovne?
Dalsia vec kludne sa vzdavam tohoto nasho suboja v nadavani, si boss , len uz tu nepis kraviny, aj tak ich budem odteraz ignorovat. Nechcem to tu zmenit zas na sodomu gomoru. Ale neopovaz sa obuvat do nej, mne tu na birdzi zalezi pramalo, ale ak chces tebe tu spravim z hanby kabat, ty co tu rozpravas o sebectve inych ....
@Newgeneration neviem ci spravodlive...treba to nahodit a vyskusat
Teraz mi napadlo, že to poznám vo dvoch verziách.
,,Už sa dorob", ako som napísala, znamená prestaň s tým, čo robíš (a rob niečo iné, poď niekam inam).
,,Nedorábaj sa" je skutočne nepretvaruj sa, pri úvodnom príspevku som na zápor nepomyslela.
@biancadetolle dorobiť sa beriem, ale v dorábať sa je ten nedokonavý vid celkom asexuálny
@Darkkizz @Newgeneration zena...ani teraz tomu nieje inak
Aj ja prestávam chápať
Chcela som len vedieť čo znamená dorábať sa...
Tí sú pre mňa záhadou.
ale aj tak, keď som to prvýkrát počula, skoro mi vyletelo kapučíno z úst, pretože to celkom sedelo do toho úchylného kontextu, v ktorom sa to povedalo ale zvykla som si nebrať to slovo dvojzmyselne pretože to slovo je asi špecifické pre nejaké slovenské nárečie, resp., odtieň reči nejakého kraja, a pre ten môj teda nie, a ak, tak len v zmysle, domasturbuj/nedomasturbuj sa
a ako vás dvoch poznám, tak teraz začnete rýpať do mňa, že čo sa starám, keď mňa sa to netýka... no lenže ja sa nestarám, mne je jedno, o čo tu ide, mňa len baví rehotať sa
a inak @Kosmiklove @Jin15 odporučil by som TS-ky lebo mi to tu pripadá ako na azete a keď sa chcete urážať tak sa urážajte tam!