čo je na mne také, že ľudia pri mne majú pocit, že som temnejšia než noc? Prirovnanie diablova dcéra je trochu prisilné nie?? Ako ich to vôbec napadlo??
no v tom je ten problém...to mám aj ja súdiť ľudí podľa toho, že jeden chodí celý v žltom, ďalši droguje a ten tretí robi bohvie čo???
Systém tohto sveta je riadne na dve veci... To s tou diablovou dcérou mi povedal človek, ktorý ma vraj má hrozne rád... To je sranda toto, ono by mi to bolo aj jedno, ale je to natoľko choré, že je to až zaujímavé...
preco??? len pretoze mas rada ciernu fabru???...ja teiez chodim cela v ciernom nosim rukavice s krizom a ludia sice na mna cumia jak na debila ale tak prirovnanie som este nepocula ...diablova dcera ...trochu prisilne...
a co mna sa tiez kazdy vyytoval ci som satanistka a podobne picoviny proste ach ludia su hlupi a podla vyzoru sudia cloveka, proste niekto si oblece cierne oblecenie da si sietovane pancuchy a uz je satanista no proste demencia najvyssieho stupna co vam poviem (ach)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Systém tohto sveta je riadne na dve veci... To s tou diablovou dcérou mi povedal človek, ktorý ma vraj má hrozne rád... To je sranda toto, ono by mi to bolo aj jedno, ale je to natoľko choré, že je to až zaujímavé...