nedala som niekomu najavo, že nemá šancu, lebo som si nechcela pripustiť, že má reálny záujem a občasné čosi mi lichotilo. mohla som to preventívne urobiť, ale bola som posratá z odmietania na rovinu. tak bol on celý čas v tom, že to chce len viac času. neviem, koľko, ale asi pekných pár mesiacov. krása, nie?
Ze som nepovedal co som chcel... Ale ma to aj dve pozitivne stranky, teraz uz hovorim vsetko co chcem a keby to vtedy poviem, tak neviem ako by to ta osoba zniesla
Pokúšam sa žiť tak aby som sa týmto nemusela trápiť, ale predsa keď sa už niečo takéto stalo že som niečo lutovala čo som nespravila, tak na to bol dobrý vždy čas, mesiac na to som si uvedomila že vlastne je dobré že som to neurobila, a nestalo sa..
vela krat. a najcastejsie sa to tykalo dievcat, typu: nechal som ju prejist okolo a nic som nepovedal, pripadne som sa nerozkyval a hla, zrazu bola zadana s inym...
ale asi tak isto, ako kazdy na svete, by som mohol pisat a pisat litanie co vsetko...
Nepamätám si na nič čo by som lutovala, pretože som sa už dávnejšie naučila, že mám robiť tak, aby som potom nelutovala... tým pádom kvôli takémuto niečomu nemám žiadne výčitky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a inak nič... lebo ak by som zmenila jednu vec, tak ktovie, ako by to ovplyvnilo súčasnosť a čo ak k horšiemu?
ale asi tak isto, ako kazdy na svete, by som mohol pisat a pisat litanie co vsetko...
každé rozhodnutie nás nasmeruje určitým smerom a hoc spravíme i kopec blbostí, možno keby ich nespravíme skončíme oveľa horšie..
minulosť je niečo nad čím sa nepremýšľa, iba sa z toho učí..
nad budúcnosťou sa zas premýšľať má
no všetko čo máme je prítomnosť, nekončiace "teraz" a tým a pre to máme žiť..
spomienky ani sny nás neuživia.. maximálne spríjemnia život
Tak ja sa pridávam a... hrozne veľa vecí ma mrzí, čo som nespravil