Ak človek hovori o sebe tak že je škaredý, a ze ikto ho nechce. Proste ludí s nízkým sebavedomím. A vlastne neznášam faloš, a odsudzovanie iných za niečo, za čo nemôžu... to všetko neznášam a vie ma vytočit na/v človeku..
ja neznašam ked dakto hovori že bože ja som taky škaredy a ja mam take škarede napr. tričko aby ho každy lutoval aaby sa každy ozival ze nje nje pekne to maš...a okrem toho namyslenosť ked sa dakto vfiera a najvja ked sa dakto po mne opiči en aby bol zaujimavy...naražam na kokretnu osobu dufam že si to prečita!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ak človek hovori o sebe tak že je škaredý, a ze ikto ho nechce. Proste ludí s nízkým sebavedomím. A vlastne neznášam faloš, a odsudzovanie iných za niečo, za čo nemôžu... to všetko neznášam a vie ma vytočit na/v človeku..
laj aj..ked niekto prilis lesti ( rozobera ) nejaku uplne nepodstatnu vec
a strašne ma vytáča keď sa niekto porovnáva s ostatnými a podľa toho vie dokonale zhodnotiť ako sa má straaaaaaaaašne zle..... (ach)
Birdz je krasny dokaz kolko ludi tu pise.....
Moje motto:
nikto mudry z neba nespadol, ale debilov ako keby zhadzovali
@junkychess vidiš to som ani nespomenula.. takže teraz ja suhlasim s tebou
@9