Co vas najviac drzi vo vasej sucasnej praci? Pre niekoho to mozu byt dobri kolegovia, pre inych dobry plat, pre dalsich zaujimava praca.. co tam drzi vas?
ze sa mi nechce hladat novu. a ze mam dost dobre postavenie. ale budem s tym musiet v priebehu najblizsieho roka daco spravit, lebo este som primlady na teple korporatne miestecko.
Nemám dôvod hľadať inú. Je to čistá robota, na 6 hodín, nenamakám sa a taký že plnší deň mám raz za 2 týždne +/-. Keď nie je šéf v robote tak som mala dni že som reálne niečo robila možno hodinu, zvyšok flakačka. Vedenie je dobré, kolegovia tiež, robí tam manžel, svokrovci aj kamarát tak je fajn mať blízko niekoho svojho + s manželom končíme naraz a chodíme spolu domov autom. To je praktické.. aj moja náplň práce ma baví. Mám relatívne čistú hlavu... Asi to niekedy bola taká predstava ideálnej práce že si sedieť v klimatizovej kancelárií, odpisovať na emaily a ukladať papiere.. to mám
Tak ako si napísal, pre niekoho je to kolektív, pre niekoho plat, no myslím, že ak tá práca človeka skutočne nezaujima, môže zarábať veľké peniaze, no aj tak ju po čase vymení tot, lepšie je, keď niečo človeka napĺňa, ma super plat a nenahraditeľný kolektív
No a čo tým chcem napisat, určite ak by ma moja práca nezaujímala a nenaplnala, nerobila by som ju. Mne by veľmi chýbalo to prostredie a samozrejme ľudia, ktorých mám na starosti, naďalej spoznávam a pomáham im
dalo sa to dobre skombinovat so skolou, kedze som pracovala len 2/3 dni v tyzdni a to v piatok, sobotu, nedelu. Mala som polovicny uvazok, takze mohla som mat doktora v CR, bolo to v ramci moznosti aj dobre financne ohodnotene, na to, ze som sa nesla pretrhnut a pozerala si pocas roboty filmy, ale v oktobri davam vypoved a tesim sa, ze 1 semester nebudem musiet pracovat, kedze som nemala volno odkedy som nastupila na prvu VS pred styrmi rokmi.
Skoro nič drží ma tam teraz len to, že "nie je to až také zlé" a nemám dôvod utekať do nezamestnanosti ale hľadám novú
Sranda na záver: dnes som bol na pohovore, 2 hodiny predo mnou mala pohovor kolegyňa, ktorá podala minulý mesiac výpoveď a po pohovore mi ona povedala, že ona im tam povedala, nech vezmú mňa
Moznost prace z domu, flexi cas, (vacsinou) super sluzobky, diety za sluzobky navyse , to ze uz som zabehnuta a ze dobre kamaratky tam tiez pracuju, takze aj vela veci vyriesim jednoduchsie a menime si infosky ktore by sme inak nemali
boohaa, som sa teraz kvoli tebe zacal nad tym zamyslat. a fakt sa mi nechce menit flek, ale musim lebo toto je pohoda chill, dobra custom pracovna doba, dobre penezi, celkom zaujimava pracovna napln, megavelka stabilita, vychadzam so sefom aj s ludmi, ... LENZE toto nie je miesto, na ktorom chcem skoncit (a nasa firma hadam ani nema miesto, na ktorom chcem skoncit, ked tak rozmyslam) a lenivejem tu, lebo viem robit co mam robit, nove veci sa sice deju, ale vzhladom na velkost projektov sa deju pomaly a tazkopadne a proste by som chcel o nieco vacsie "pracovne nasadenie", alebo jak to povedat. proste viac, rychlejsie, lepsie, zaujimavejsie a nemozem takto zhnit vo svojom veku, cize vyhody nevyhody, budem musiet odist. ach, nechce sa mi do toho.
Zatiaľ je to brigáda, popri štúdiu si netrúfam hľadať TPP. Je to zaujímavá práca, dobrý kolektív, flexibilný pracovný čas, fajná výplata, vyzerá to dobre v CV... Sotva by som si momentálne našla niečo lepšie. Niečo lepšie začnem hľadať, keď budem mať aspoň toho bakalára.
všetko možné, flexibilita, každý deň niečo iné, možnosť čítať knižky a písať, kolegovia a aj plat je slušný, jedinou nevýhodu je, že moja zmluva bude stále len na dobu určitú
Ale velmi sa mi zatial paci samostatnost, ktoru mam, samozrejme mam nadriadenych, ale priami su v Nemecku a nemaju ma pod drobnohladom, a strasne si uzivam, ze mozem hocico robit, na vsetko sahat, pouzivat vsetky pristroje, hocijake chemikalie, vymyslat si vlastne testy a merania.. slovensky sef sa ma raz za cas spyta, ci nieco nepotrebujem, ale proste nikto na mna nedohliada a velmi mi to vyhovuje, mam znacny problem s autoritami
Kým som v tejto práci nebol, zažil som úplné dno, prácu v ktorej som vydržal dva dni. Sú aj horšie práce, do ktorých by som ani neskúsil ísť. Ale táto bola najhoršia z tých, o ktorých ešte premýšľaš.
Asi to ze by mi bolo luto po roku a pol odist ked konecne mam ako-tak pocit ze rozumiem ako to funguje a sranda je ta ze oblast v ktorej pracujem (akoze cim sa zaobera nasa firma - online gambling) ma ABSOLUTNE nezaujima a je mi ukradnuta, ale uz teraz si hovorim ze ked budem menit pracu tak skusim ist do podobnej firmy :'D a to prave preto ze v porovnani a hocicim co som robila predtym je toto tak komplexne a zlozite aj ked sa to vobec nezda, ze sa tesim ze tomu konecne trocha rozumiem tak by som to chcela aj dalej vyuzit
Jaj a este mam neskutocne uzasneho sefa, to ma tam tiez drzi lebo toto si fakt vazim
Neviem popravde stále tak rozmyslam že kedy ma už vyhodia ale je to svojim spôsobom super praca mám flexibilnú pracovnú dobu pracujem v kreatívnom odvetvi dostávam občas bonusy k vyplate ale nemam taký feeling že sa teším do práce skôr to beriem ako bežnú vec. Čo je samozrejme fajn ale chcem viac a chcem niečo lepšie jedného dňa. Teraz ešte študujem takze v pohode zatiaľ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Mozno za rok vypadnem
No a čo tým chcem napisat, určite ak by ma moja práca nezaujímala a nenaplnala, nerobila by som ju. Mne by veľmi chýbalo to prostredie a samozrejme ľudia, ktorých mám na starosti, naďalej spoznávam a pomáham im
Sranda na záver: dnes som bol na pohovore, 2 hodiny predo mnou mala pohovor kolegyňa, ktorá podala minulý mesiac výpoveď a po pohovore mi ona povedala, že ona im tam povedala, nech vezmú mňa
Ale velmi sa mi zatial paci samostatnost, ktoru mam, samozrejme mam nadriadenych, ale priami su v Nemecku a nemaju ma pod drobnohladom, a strasne si uzivam, ze mozem hocico robit, na vsetko sahat, pouzivat vsetky pristroje, hocijake chemikalie, vymyslat si vlastne testy a merania.. slovensky sef sa ma raz za cas spyta, ci nieco nepotrebujem, ale proste nikto na mna nedohliada a velmi mi to vyhovuje, mam znacny problem s autoritami
Jaj a este mam neskutocne uzasneho sefa, to ma tam tiez drzi lebo toto si fakt vazim
a dosť sa mi páči, že tu robím sama a nie v dákom kolektíve. a kolegyňa, s ktorou sa striedam je super