Keď sa pre niečo nadchnem a opriem sa do toho, obetujem tomu čas a zdroje a nakoniec to vyjde.. to je šťastie, ľudia
A @1 hej, som strašne sklamaný, keď to naopak nesplní očakávania
@8 presne toto!!!
hocico,co mi moze spolosobit uz len malu radost ma pre mna vyznam a vobec si neviem vybrat z tychto.
mam rada aj planovane radosti aj prekvapive radosti a tak
NECH ZIJE RADOST
musim spravit propagandu pre radost
tazka otazka ..nemam rada prekvapenia ...a mam rada ked mam vsetko pevne pod kontrolou ..ale kedsa moc stazim a za par mesiacov sa dostavi vysledok to je tiez uzasne ale zastavam si ze kazdy si je strojom vlastneho stastia cize ked makas sa ti to vrati ..
nenavidim prekvapenia. som za to aby sa veci naplanovali vopred, aby sa clovek vedel pripravit. Nenavidim ked mi niekto povie "je to vybavene , za hodinu ale musime byt tam!" mam chut vrazdit..clovek uz mozno ma nejake ine plany ale za to ze niekto nevie komunikovat a dat aspon dva tri dni dopredu vediet co sa chysta tak musim potom zazivat zbytocne nervy a hadky. Jasne ze aj necakane veci vedia byt prijemne, ale toto sa tyka cisto nejakych udalosti a akcii o ktorych ked vopred neviem a dozviem sa to chvilu pred zacatim tak mam nervy obrovske lebo mi to narusi uz ine plany ktore mam ..
a ide samozrejme o udalosti a veci, na ktore by som sa za normalnych podmienok tesila ..ale ked to potom na nejaky cas utichne, nic sa neriesi a niekto ma mozno tym ze mi to zataji chce prekvapit a potesit - no zial nie, nepotesi ani nahodou.
ked sa snazim o nieco a ono to vyjde, som spokojna, ale nie stastna, vacsinou znicena a unavena z toho, ako som sa musela snazit... najviac ma vie potesit mile prekvapenie, co sa v mojom zivote nedeje casto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A @1 hej, som strašne sklamaný, keď to naopak nesplní očakávania
hocico,co mi moze spolosobit uz len malu radost ma pre mna vyznam a vobec si neviem vybrat z tychto.
mam rada aj planovane radosti aj prekvapive radosti a tak
NECH ZIJE RADOST
musim spravit propagandu pre radost
ale samozrejme, že väčšia radosť, je z nejakého úspešného dlhoročného snaženia, ale to sa nedeje ZVYČAJNE