Podľa jedného výskumu je mimoriadne dôležité čo vidíte, keď sa pozriete do zrkadla. Lebo to ako sa vidíte/vnímate v zrkadle vy, tak vás vidia/vnímajú aj ostatní. Tak čo, aký sa vidíte v zrkadle???
-ráno: strašiaka do maku kým sa trošku neogabem
-po ranej ogabácii: celkom milého chalana
-okolo obeda: 1.) Buď zlatého a mierumilovného človeka alebo 2.) nahnevaného človeka na celý svet
-večer: ukľudneného človeka ktorí všetkých vypočuje a má všetkých rád
ked kuknem do zrkadla tak si radsej o sebe nic radsej nechcem mysliet este v zivote som si takto pri zrkadle nevravela ako sa vidim,skor robim na seba kadejake grimasy a smejem sa sama na see
vidím tam seba- v prípade, že sa mi ráno o štvrť na šesť podarí rozlepiť oči. takže ak sa ja prehliadam, ostatní ma asi tiež nevidia a prehliadajú ma, nie?
Na druhej strane môjho zrkadla býva také isté dievča ako ja A stále po mne opakuje...ale máme sa rady...stále na seba žmurkáme, kýveme si, robíme grimasy a tak...
vzdy az moc trapne vyrehotany aj ked sa usmievat nevie.. a snazi sa tym zakryt svoje pocity...taku osobu tak vidim.. a vzdy mu stoja vlasy ako chcu oni a nie ako chce on
no ja na sebe vidim niekoho kto ma rad urcite rad prirodu ,ludi a vsetko zive no ale ked sa pozriem do zrkadla tak vidim len sebe niekedy tichu niekedy rozblaznenu no to som ja bibinka316
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
-po ranej ogabácii: celkom milého chalana
-okolo obeda: 1.) Buď zlatého a mierumilovného človeka alebo 2.) nahnevaného človeka na celý svet
-večer: ukľudneného človeka ktorí všetkých vypočuje a má všetkých rád
a aj keby som sa same sebe nepacila neurobim s tym nic
.
.
.
.
momentalne? nachcipany bledy opuchuty chumac s ockami ziariacimi horuckou