Čo všetko by ste spravili dnes, keby ste vedeli že zajtra už budete po smrti...
čiste hypoteticky... ja sa radšej nevyjadrím so svojimi zvrhlými chúťkami na posledné hodiny života kým tu nepribudne pár podobných a ja si budem môcť byť istý že nie som jediný divný
no co by som spravil lahol by som do postele a posledny krat by som sa vyspinkal. ziadne zvrhle veci by som nerobil nic takeho. bol by som sam a kupil by som si cokoladu ako posledne pokusenie
isiel by som do kostola (nech uz je cirkev akakolvek stale zastupuje pana...) vyspovedal by som sa kupil by som si devidofky flasu whisky sadol si do kresla a cakal kym zubata nevyrazy dvere
boze boze radost to citat hmm ja by som asi hmm.... kupila by som si mooooore cokolady a okupala by som sa v nej.. alebo by som zasla za doktorom a pytala by som si liek.. .D.nech ma zachrani ne?..
Teda...Najprv by som zavraždila všetkých úchylov, fašistov, rasistov, nacistov, emákov a takých týpkov. Potom by som sa ožrala veľaaaaaaaaaaaaaaaaaa hranoliek s kečupom , smiala sa len tak bez príčiny lebo mi to pomáha & kúpila by som si nejakú peknú truhlu
tak ja by som poprve isiel za osobou ktoru moc lubkam ale nevie otom a dal by som jej krasny bozxk (nepytajte sa nato ze preco to neurobym aj tak bo nas vztah je komplikovany)
podruhe by som vsetky materialne veci co vlastnim rozdal tym co to potrebuju
potretie by som svoju smr oznamil vsetkym co ma poznaju a povedal im jak ich vsetkych lubim
nooo.... bola by som zrejme s tymy ktorych milujem a ktori miluju mna..... ale pred tym by som jedla veeeeeeeella cokolady.... ... a zrejme by som si aj poslednykrat s niekym uzila...
Ja by som si isla pozicat prachy za tie by som si kupila Audi R8 povozila by som sa na novej dialnici co ide do Viedne. Vo Viedni by som si kupila Sacherovu tortu lebo ju zboznujem, v Pandorfe nove Vansy lebo su to moje najoblubenejsie boty stavila by som sa v Mc Donalds najest potom by som isla za svojim chalanom nasadol by so mnou do auta a cakala by som s nim kedy zomrem lebo nikdo by podla mna nemal umierat sam .
Úplne by som vybrala všetky prachy na mojom účte...a riadne by som si užila!!myslím šla plávať,dala si 50 zmrzlinových pohárov,nakúpila si oblečenia....povedala všetkých,čo som nasrala,že mi to je ľúto..šla by som sa korčuľovať..no skrátka mala krásny deň
to sa da tazko predstavit, posledny den, taka otazka pre male deti, ale ked uz, urcite by som netravila cas tu , rychlo by som sla za krstnou mamou mojej knihy, a vysvetlovala jej, ako ma dokoncit moj pribeh, nahravala by si ma, to by bolo najlepsie riesenie, poplakali by sme si a potom by som sa poriaaaadne zamestnala, lebo zgegnut pocas aktivity je lepsie, ako cakat civenim do zachodovej rury
hm.... tha po prve by som isla ze moju lasku ktora sa nevie rozhodnut a dala by som mu velku pusus
thak by som isla vsecky svoje prachy minut na nejaku super vec! isla by som si vybrat rakvu! a isla by som si vybrat nejake svadobne saty v ktorych by ma pochovali
Ja sa smrti nebojím, ale ťažko povedať čo by som robila, možno by ma to chytilo a plakala by som, ale to asi nie...
najradšej by som si za všetky prachy kúpila letenku do Ameriky aj pre moju lásku, posledné hodiny by som si s ním užívala a úplne na koniec by som vyšla na vrch najvyššieho mrakodrapu, kt. funguje a so všetkou ladnosťou by som si to skočila. Posledné chvíle by som bola šťastná...
No...tak ja by som to naplno užila robila by som všetko čo chcem a zo všetkýimi by som sa rozlúčila no....proste by som sa uplne odviazala....neplakala by som...ved posledny den si treba naplno uzit a nie byt smutny....takze tak...
prezil by som uplne normalny ale krasny den s mojou laskou.. .urobil by som vsetko pre to,aby bola aj tak stastna.. .cely den by som sa len usmieval a ziaril stastim kvoli mojej malej Hviezdicke.. .newem ci by som jej o mojej smrti povedal.. .chcem aby vedela a citila moju lasku po cely cas,a nie len ten den.. .a na vsetko co chcem sa odhodlam za zivota,nie pred smrtou,takze nemam problem.. .potom by som si kupil vinko,najlepsie cigarety a taak
takzeee,by som si sla sadnut na tyrsovo nabrezie,zobrala fernet,a vyskusala kombinaciu s cigaretami,ved zijem posledny den tak klud, po tejto romantike sla jednu osobu preplieskat,kedze budem mat este vacsiu kuraz,a potom za koncit den s osobou,ktoru by som lubila aj tam hore
skor akoby vyzeral moj tyzden pred tym dnom v ktory by som mala zomriet: ja by som kazde rano vstala, na ranajky by som si dala len tie najlepsie jedla co poznam zo svetovej kuchyne, do skoly by som nechodila uz vobec, odletela hned prvy den na ibizu, ozierala sa, kazdy vecer by som na niecom inom ficala, fajcila len tie najlepsie cigary a tancovala az do rana, za jednu noc by som pretiahla nespocetne vela chalanov, aj bab - nebranila by som sa, najlepsie nech ich je hned naraz niekolko, vobec by ma nemuselo trapit ze ich vobec nepoznam a mozu byt napr. HIV pozit. alebo mat ine s*****....minala by som vsetky peniaze na uplne hluposti a na veci, ktore by som si inak dobre rozmyslela ze ci na ne miniem peniaze, potom by som este precestovala ine miesta na zemi... dalej by som si urcite skocila bungee jumping, isla na tie najsialenejsie kolotoce a centrifugy, nafotila akty, namalovala moje posledne umelecke dielo, zlozila pesnicku, milovala sa v dazdi, lahla si do travy, obdivovala nebo, slnku, oblaky, duhu, vela by som plakala a smiala sa...atd. a nakoniec by som porozdavala vsetok svoj majetok, povedala vsetkym co milujem co pre mna znamenaju a ostatnym co si o nich myslim, potom o vsetkom ostatnom a este nieco (ale to uz si necham pre seba ......
fuu to za ten jeden den by som musel stihnut vsetko co som nestihol za cely zivot...rano by som si dal kavu kupil si skatulu redbulov aby som mohol slapat cely den a asi by som sa nafetoval podpalil skolu kupil si zbran zastrelil kazdeho nesympatickeho cloveka isiel aspon raz do bordelu a dalej nevim...volaco by sa naslo teda ak by som nebol v pici z toho ze mam na druhy den umret...nakonec by som si lahol do postele a zaspal...navzdy
posledný den ?? je to krasna predstava nepremyslat nad nasledkami... uz by ma netrapili .. kúpil by som si cierne davidy ... potom by som asi nieco vykradol nie pre to ze by som chcel niekomu zle ale pre to ze posledny den stoji za to vyuzit naplno vsetok cas aj na ukor druhych .. vysiel by som si do mesta.. zasiel by som na namestie . zapalil by som si .. s pocitom ze zdravie mi uz napomôže a vychutnal by som si prvu cigaretu v ten den.. potom by som pomalým krokom isiel do skoly .. povedal by som Revimu(to neva ze neviete kto to je) nech si vazi tych ludi ktorych uci v sexte B lebo su to ludia od krorych lepsich nikde nenajde ..potom by som vysiel z jeho kabinetu na chodbe by som si zapalil ... isiel by som do triedy tam by som sa zo vsetkymi rozlucil a povedal jak ich mam rad a isiel by som vonku .. odtial by som si isiel kupit 2 margoty (v tom vyznam nehladajte)potom by som isiel niekde do lesa porozmyslat co vsetko som v zivote pokazil .. tam by som zakuril tretiu davidu . potom by dalsou zastavkou bolo presovske biskupstvo a by som si pri stvrtej cigaretke zafilozofoval s biskupom Sokolom o mojom presvedceni ze cirkev je len pozemský biznys a Boh s nou nema nic spolocne. následne by som isiel asi niekde do reštyky dat si výdatný a chutný obed potom by som siel zistit kde byva Iňuška a isiel by som za nou .. ked by som bol pri nej tak by som ju pobozkal na lice a povedal ako veľmy ju mam rad a aj to ze neviem preco je to tak ale je to pravda -->> potom bz boli dve moynosti bud bz mi povedala ze mam smolu a ze jej na mne nezalezi to je ten horsi variant kedy by som uz nemal pre co sa tu viac zdrziavat napisal by som zavet a isiel si kupit nieci s cim by som si prestrelil hlavu alebo druha ta lepsia moznost --->>> povedala by nieco v tom zmysle ze je rada alebo podobne .. to je ta menej pravdepodobna moznost .. potom by som jej navrhol ci by neisla niekde kde by sme boli sami hoci viem ze nemá rada mesto a podniky pre to niekde neviem mozno do prirody alobo mne na mieste nazalezi zalezi na nej .. tam by som jej povedal ako dlho sa mi uz paci aky som magor ze som jej to nepovedal skôr a ze kolko casu som premrhal .. asi by som sa rozplakal .. z tolkej melancholie.. povedal ze to su moje posledne chvile ze jej veľmi dakujem za to ze je tu a ze som ju mohol spoznat. vtedy by mozno pochopila preco som robyl to co som robyl. a bol by som stastný ze som s nou.. celý zbytok dna by som bol s nou a rozpravali by sme sa o nej lebo to je najkrajsia vec ktoru môze clovek spoznat na tomto svete .. .. nakoniec by som zomrel stastný ze som bol hodný jej prítomnosti a jej krasneho pohľadu
No asi by som si kúpila fľašu Absinthu zobrala červené Malborky... išla do školy vypičovala by som jednej profke, ale s nikým by som sa nerozlúčila len by som im napísala cetlík a šla niekam kde budem sama so svojimi myšlienkami a s Absinthom a potom by som v alkoholovom opojení umrela P.S. možno by som išla za jednou osobou a povedala jej, že som ju milovala najviac na svete a že sa na ňu nehnevám , že ma opustila a, že chápem jej dôvody... a ktovie možno by som sa odbachla...
Wranna - naco by si sa mala odbachnut, vsak tak ci tak by si zomrela a len by si si skratila ten posledny den, co by si mohla este hocico vyskusat, co si zatial neskusila...ja by som sa postaral o to, aby to bol moj najkrajsi den v zivote...
No ano... ale vtedy by mi to už bolo jedno že či umriem o dve hodiny alebo o 10 minút a cítila by som, že mám ešte kontrolu nad svojim životom... A nemusela by som sa podriadiť osudu...
Wranna - a nebol by osud aj to, ze sa rozhodnes zabit sa? A na co by ti to bolo dobre, ze sa nemusis podriadit osudu? Len pre tvoj dobry pocit, ktory ti je uz po smrti na dve veci? Je lepsie si este uzit poriadne a pravit si skvely den, aby som zomrel vo velkom a nie sa jednoducho zabit...a ktovie, mozno kebyze vyuzijem ten den naplno, tak by za mnou na konci prisiel nejaky guru a spytal sa ma aky som mal den, a ja ze uplne skvely, a on by mi povedal, ze nezomriem, ale ze to mam brat ako ponaucenie a zit kazdy den ako keby bol moj posledny, a zivot bude tak krajsi a zmysluplnejsi...lebo v tejto dobe asi malokto zije ako keby to bol jeho posledny den, pritom by to mohlo byt strasne fajn...
hmmm, takze rozhodovanie...asi by som vyrabovala Tesco, rozlucila sa z rodinou, kupila by som si karton cigariet, zbila by som fyzikarku a asi posledne co by som chcela urobit je to, ze by som ...ehm, zneuzila toho pekneho maturanta od nas zo skoly potom by som iba cakala a cakala...
Nie som náročný, zobral by som si strašne velkú požičku, urobil obrovský žur a skončil v posteli s minimálne desiatimi nóbl štetkami. Možno by som sa aj zdrogoval, no a zaver dna by som sadol do ferrari, dal si zopar koliečok na na dráhe a potom to napálil priamo do steny.
....neviem, proste by som robil niečo, čo by som za normánych okolností nerobil....nejaké "vzrúšo" na sklonku života....
....no neviem, ako by som zareagovala, keby sa náhodou dozviem, že mi ostáva posledný deň....ale asi by som sa vrhla na všetky veci, ktoré som neskúšala...skok padákom, bungee-jumping,,,a podobne
Viete co by som robila?? vstala co najskor.... povedala by som svojej laske ako velmi lubim, isla by som do californie, san franciska.... porobila by som neskutocne mnozstvo somarin... naha by som prebehla cez piatu avenue v new yorku.... skovila by som padakom... potapala by som sa.... vsetko mozne... az do posledneho vydychu xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
a to by ich bolo fakt ze vela
viete niekto nieco? spadne na nas kometa?
A robil by som, čo ma baví. Iba to!
Nemyslel by som na smrť, ani na chvíľu. Nebojím sa smrti. Aj tak každého raz počká.
Možno o tom raz aj čosi napíšem...
podruhe by som vsetky materialne veci co vlastnim rozdal tym co to potrebuju
potretie by som svoju smr oznamil vsetkym co ma poznaju a povedal im jak ich vsetkych lubim
Ale ted vazne...by som isla sa s kazdym rozlucit a hlavne s mojou laskou
thak by som isla vsecky svoje prachy minut na nejaku super vec! isla by som si vybrat rakvu! a isla by som si vybrat nejake svadobne saty v ktorych by ma pochovali
najradšej by som si za všetky prachy kúpila letenku do Ameriky aj pre moju lásku, posledné hodiny by som si s ním užívala a úplne na koniec by som vyšla na vrch najvyššieho mrakodrapu, kt. funguje a so všetkou ladnosťou by som si to skočila. Posledné chvíle by som bola šťastná...
asi toto: ********** ****** *** ********* *** *-******** * *********** ********* **** * ******* * *** ************* * ************* ***** **** * ***** * ****** ... a tak dalej..
preco hviezdicky? lebo:
polka s toho co som napisal je XXX rated
a
V diskusných príspevkoch je zakázané:
1. písať nadávky, vulgarizmy alebo urážať iných ľudí
3. propagovať politické zoskupenia, náboženstvo, cirkev, terorizmus a pod.
co sa nehodilo som vymazal
do prirody dakde..
a spominala by som na svoj doterajsi zivot..
a cakala...
....neviem, proste by som robil niečo, čo by som za normánych okolností nerobil....nejaké "vzrúšo" na sklonku života....