@mtvm - obsah. máš tam milióntisíc kategórií a podkategórií a väčšina je prázdna. tie šťastnejšie majú jeden inzerát. potrebuješ affiliaty, drahá fake teta, importovať do svojej databázy xml exporty z webov ktoré naozaj nejaké interáty obsahujú, lebo inak ten slogan pôsobí dosť... smiešne (nič v zlom, ale nebolo by ti smiešne keby si vošla do obrovského supermarketu nad ktorým visí obrovský transparent "najlepší supermarket na slovensku", a našla by si tam hromady prázdnych políc?)
a html zdroják. vyzerá dosť divne, hromady prázdnych divov... nuž, ale je to joomla, takže s tým asi nič nenarobíš (a bežného užívateľa to ani netrápi, to je fakt)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@owad logo je podľa mňa zaujímavo zapamätateľné a názov k pomeru celej stránky nie je až taký gigantický
Je to fajn. Dobré použitie farieb. Páči sa mi to! (THUMBS)
@mtvm je to fajn, netreba nič meniť, ale zakladať si Birdz nick kvôli reklame je trošku fail.
takto je pekna prehladna jednoducha
nech sa jej dari nech ma svojich navstevnikov
..kvak..
a html zdroják. vyzerá dosť divne, hromady prázdnych divov... nuž, ale je to joomla, takže s tým asi nič nenarobíš (a bežného užívateľa to ani netrápi, to je fakt)