coho co by sa vam v buducnosti mohlo stat sa najviac desite?ja asi toho ze by som si zalozila rodinu a po 20 rokoch alebo viac zjavne stastneho manzelstva by opsm zistila ze mam muz podvadza...mala by osm 45 -50 a rozvadzala by som sa. nevelka sanca na no
ja sa nebojim nicoho.. ale keby som uz nieco mala povedat... tak asi toho ze by som nejak mhola skoncit jak bezdomovoec a nedalo by sa znova nejak zacat...
Kazdy mame strach z niecoho.Strach zo straty najblizsich,strach ze neuspejeme na skuske v zivote atd.A potom pridu na radu strach z pavukov a ine fobie a na koniec banalne obavy.Vid priklad 1,4,6.
Že sa zaseknem v ženskej a budú nás musieť uvoľnovať hasiči. Uf viete si predstaviť tú hambu?? Alebo, že ma znásilní šesdesiatročná babka a môj prípad zmedializujú. To by bola ešte väčšia hamba. Alebo, že sa mi stane na svatbe to, čo tým Chorvátom, čo na svatbe zostrelili lietadlo. Alebo, že ma raz zostrelia ožratí Chorváti strieľajúci na svatbe do vzduchu. Alebo....
Načo je vlastne táto téma? Pripájam sa k príspevku 14.
autá. nemám rád, nenávidím. fuj. teda sa bojím iba tých čo jazdia na autách jak prasatá. fuj. potom, že zostanem kripel(aj keď ak by sa dalo tak by som sa zajebal hneď) a tak podobne
Nedavno som docital jednu knizku a bola v nej jedna krasna myslienka. A sice, ze zivot by sme nemali zit so strachom. Tak som sa od tej chvile rozhodol, ze uz vo svojom zivote nedopustim moment, ze nieco nespravim len preto, ze sa bojim !
A z coho teda mam strach ? Asi z toho, ze sa v ten "osudny" moment nebudem vediet tomu strachu postavit.
Ja sa bojim hrozne smrti..A hlavne toho co bude po smrti.ak nieco bude..Uplne mam s toho paniku,uz viac x som nad tym rozmyslala a hned mi prislo zle.Potom s takych este znesitelnych veci sa bojim UFONOV ale brutalne,zubarky a pavukov..ale ta smrt..ach
pavúkov, bojím sa všetkého čo mi je neznáme bojím sa že niekedy tu stretnem niečo nadpozemské, bojím sa tmy a strašidelných mýtov a to my robí zo života peklo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
ja sa bojím asi len toho, že v živote zlyhám a nič nedokážem, že budem na obtiaž..a možno aj chorôb
Načo je vlastne táto téma? Pripájam sa k príspevku 14.
aby som o sebe povedala:
mam panicky strach z mucenia a z vodných astlin/blata vo vode...ale inak sa nebojim nicoho...
milujem vysky, hady, mysi, pavuky...oheeeeeeen...takze asi to coho sa ludia najcastejsie boja
To je jediná vec, ktorej sa naozaj bojím.
Z ostatného by som sa dokázala nejako vyhrabať.
A z coho teda mam strach ? Asi z toho, ze sa v ten "osudny" moment nebudem vediet tomu strachu postavit.
...nevedomost?typu:ze neviem co bude v buducnosti,ale tiez je to vzrusjuce
...momentalne toho ,ze neviem ako sa vyvinie ista situacia s jednou blizkou osobou,ale nejedna sa o frajera.
...asi tak:d
Ale v skutocnosti najviac smrti
asi blbooost ale tak bojim sa ja toho
ale inak teraz sa bojim sice pavukov havedi a podobnych blbosti
a este sa bojim toho ze sa zobudim v hrobe...