na základe výskumov je až tuším 70 % ľudí za určitých podmienok schopných všetkého a to aj bez toho aby im niekto vyvraždil rodinu alebo iným spôsobom ublížil ...
@questiontema
toho by som pravdepodobne nebola schopná a tvrdo by som mu šla po krku a keď už nie ho ohrozovala na živote snažila by som sa ho dostať do basy (toto fórum bolo myslené tak že by sa to tej osobe prepieklo)
@questiontema
ak by som ho zabila bolo by to zadosťučinenie pre mňa (teda aspoň do chvíle kým by ma nezačalo zožierať svedomie, ale keď si predstavím že moju 3 ročnú sestričku niekto zabil viem že by som bola schopná všetkého, a pravdepodobne by ma to ani netrápilo > )
Ja by som sa asi pokúsil ho zabiť. Nemusel by som to byť ja, ale želal by som si ho vidieť ako umiera mučením. Možno by som bol aj škodoradostný. Nad touto témou som už viac krát premýšľal.
@shiki Ja chcem, aby mi moja doterajšia rodina zomrela...
A to, že by každý z mojej rodiny zomrel normálnou smrťou - to by musela byť veľká náhoda. Takže asi by mi moju rodinu museli vyvraždiť. A bol by som aj rád, takže vrahovi by som možno aj poďakoval, ale aj odpustil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
tak v skratke
» komentare.sme.sk/c/6656088/lucif...
( je to v piane lebo je to komentar)
toho by som pravdepodobne nebola schopná a tvrdo by som mu šla po krku a keď už nie ho ohrozovala na živote snažila by som sa ho dostať do basy (toto fórum bolo myslené tak že by sa to tej osobe prepieklo)
ak by som ho zabila bolo by to zadosťučinenie pre mňa (teda aspoň do chvíle kým by ma nezačalo zožierať svedomie, ale keď si predstavím že moju 3 ročnú sestričku niekto zabil viem že by som bola schopná všetkého, a pravdepodobne by ma to ani netrápilo > )
Bez piana je to snáď celkom dobre a nie úplne do hĺbky opísané napríklad tuto.
» sk.wikipedia.org/wiki/Stanfordsk...
nikto, nemá právo zabiť ľudskú bytosť, ktorú stvoril Boh a to i v tom prípade, že ti vyvraždil celú rodinu
inak, schopný/neschopný? určite ...
A to, že by každý z mojej rodiny zomrel normálnou smrťou - to by musela byť veľká náhoda. Takže asi by mi moju rodinu museli vyvraždiť. A bol by som aj rád, takže vrahovi by som možno aj poďakoval, ale aj odpustil.