Sníval sa mi čudný sen. Nejdem do detailov, pretože nie sú dôležité, ale zapamätala som si hlavne jednu dôležitú vec. Prišiel za mnou jeden chalan s polodlhými blond vlasmi a povedal mi, že sa vráti za mnou v roku 1799 . Otočil sa a chcel odísť, ale ja so
podla mna to je nijaky odkaz z tvojho minuleho živoa....skus si zistit že ten papier či neni nejaka zmluva..alb. take daco....a skus podla vyzoru najst niekoho z historie...možno prideš nato kto si bola v minulom živote.:
jáj no mne keď sa sníva, tak je to vždy niečo nepríjemné a vždy to má súvislosť s výťahom. buď som v ňom zaseknutá, alebo sa zmenšuje, alebo nechodí v smere hore-dole ale sprava-doľava... toto mi radšej vysvetlite!
veď ja mám jediné šťastie, že bývam na prízemí. len tá škola má 22 poschodí, tak tam mi tá výťahová fóbia jemne prekáža!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
veď ja mám jediné šťastie, že bývam na prízemí. len tá škola má 22 poschodí, tak tam mi tá výťahová fóbia jemne prekáža!
čaká ťa stretnutie s tvojim budúcim manželom a ten papier je zmluva pri svadobnom obrade......
filip