ja osobne som v it takze samozrejme taliancinu a tam sa ucim este anglictinu a latincinu. latincina je strasne krasna rec ale aj trochu narocna... disappointed:
Viem obstojne (ale stále nie dostatočne) anglicky a nemecky. Druhým rokom sa učím fínčinu. Ako úplný začiatočník estónčinu a švédčinu a mala som semester latiny, ale z tej neviem už ani ň :/
angličtinu,nemčinu a po francúzsky....angličtinu úplne milujem, nemčinu neznášam a francúzština je pre mňa asi najkrajší jazyk na svete ale ešte chcem španielčinu
noo ucim sa anglictinu, nemcinu, ku ktorej ziskala kladny vztah az po piatich rokoch co sa ju ucim, spanielcinu, ktoru fakt ze nemusim, rustinu, do ktorej som sa zalubila a ucila som sa este taliansky, ale moc toho neviem, ale urcite mienim pokracovat v jej studiu ...
učila som sa anglinu, tento rok mám ale prestávku lebo som v prvom ročníku na bilingválnom kde sa učím španielčinu. A chcela by som sa niekedy naučiť aj po taliansky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Najviac sa mi ľúbi angličtina
najradšej hovorím švajčiarsky
Ale chcel by som ovládať fínčinu.
Plus som sa učila dva krásne jazyky ako samouk-fancúzštinu a japončinu
@dynamit : holt,sto ľudí,sto chutí Nikto ťa nenúti aby sa ti páčil ten jazyk ^^
tá ruština ma úplne namotala..........až na pár slov znie bohovsky
ešte franinu a taliančinu by som chcela, francúzštinu asi aj budem musieť
a povedzme maďarčinu..........irituje ma, že im nerozumiem v buse, v škole......
nemčina - nepáči sa mi ten jazyk, ale nerobí mi problémy
chcela by som sa učiť francúzštinu ešte