Ahoj, mám 14 rokov a začal som chodiť do fitka dávam si pozor necvičím každý deň tak 2 - 3 do týždňa pozisťoval som si čo robím dobre a čo zle, ale bojí msa aby som si nespravil dáke zdravotné problémy pravá ruka napnutá má objem 34cm niesom najchudší mám
@majdo Pokiaľ sa nebudeš snažiť zdvíhať 100 kilové činky tak sa nemáš čoho báť. Musíš zdvíhať toľko čo vládzeš, nepresilovať. Keď už prestaneš rásť tak môžeš zdvíhať aj 100 kilové
Chalanko robíš dobre, určite športuj! Dávaj si pozorproste v mladom veku ešte nemáš tak vyvinuté kĺby a podobne tak nezdvíhaj veľké váhy, v podstate stačí ak budeš behávať, skús bicykel, a fitko môžeš vynechať. Si mladý máš dobrý metabolizmus, rýchlo sa spaľuje, nepotrebuješ k vyformovaniu fitko. Skús street workout, naštuduj si. Alebo úplne stačí ak budeš cvičiť vlastnou váhou. K strave ti poradím - PROTEÍNY.
Takže chudé mäso- kuracie prsia. Zelenina a hlavne TVAROH, ten by mal mať miesto každodenne v tvojom jedálničku. Ak máš nejaké otázky rada poradím
lucifer5535 moc ďakujem na bicykel chodím a aj behávať viem že fitko mi prakticky netreba ale baví ma ísť sa tam troška ponaťahovať a nechem to moc vynechať určite dám na tvoju radu čo sa týka tvarohu s vlastnou váhou už moc necvičím ale určite začnem vážim si to Ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Takže chudé mäso- kuracie prsia. Zelenina a hlavne TVAROH, ten by mal mať miesto každodenne v tvojom jedálničku. Ak máš nejaké otázky rada poradím
svaly su zaklad rodiny