Zaujala ma myšlienka z filmu YES MAN, že častou odpoveďou YES na otázky si človek vytvorí lepší život (len či potom ten život je naozaj jeho). Však dennodenne sa stretávame s možnosťami, ktoré veľakrát nevyužijeme. Takže čo myslíte: Dá sa neustálym odpove
uplny suhlas s @5 ale nie su to jedine dve slova zivot sa ti moze zmenit aj po tom ako dakoho posles do riti a pod. rozides sa s niekym...etc. takze sa da slovami menit zivot
V podstate väčšina našich odpovedí áno/nie nám svojim spôsobom mení životy... Alebo minimálne ovplyvňuje...
Ale pokiaľ znie otázka či nám môže slovo áno zmeniť život - tak áno, myslím že môže.
Pokiaľ by otázka bola či stále hovoriť áno zmení život k lepšiemu - zmení určite, ale to či k lepšiemu...
Kaďý by mal sám vedieť čo chce, čo ho v živote urobí štastným a mať na veci vlastný názor. Neustále "áno" by mohol odpovedať azda iba niekto, kto sa sám nerešpektuje a bojí sa niesť za svoje činny zodpovednosť...
Keby som mala stále a každému odpovedať "áno" skôr mi to život skazí ako zlepší...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Veď napr. niekto kto to bude myslieť vážne sa ťa spýta, chceš po hube ? A ty povieš áno..
Dosť primitívny príklad
Vždy je treba vedieť povedať aj nie. Ja to mnohokrát práve nedokážem a uvedomujem si, že to nie je dobre.
Ak niekomu rád pomáhaš, nie je problémom ti povedať vždy áno.. ale ak je na teba toho niekedy moc, tak ťa to aj štve, že potom je všetko len na tebe..
Aby ľudia s tebou nerobili čo chcú a nezneužívali tvoju dobrotu, vtedy je dobré Nie.
Nie - Áno
Oboje môžu mať v sebe niečo negatívne, al. pozitívne.
Nie, som zdravá.
Áno, vezmem si ťa ..
ale v realnom zivote, treba vediet povedat nie
Ale pokiaľ znie otázka či nám môže slovo áno zmeniť život - tak áno, myslím že môže.
Pokiaľ by otázka bola či stále hovoriť áno zmení život k lepšiemu - zmení určite, ale to či k lepšiemu...
Keby som mala stále a každému odpovedať "áno" skôr mi to život skazí ako zlepší...