...teraz uz ma asi kazdy ,,normalny,, clovek mobil...a kazdy uz asi pocul od rodicov vetu ja v tvojom veku som si pisal listy alebo naco ti je pametovka ved telefon je na telefonovanie...myslim si ze zcasti maju pravdu rodicia...mobili sa stali sucastou n
jeden nas znamy odmieta mobil.minule mal ist vlakom od niekial a jeho priatelka ho mala cakat na stanici,lenze neprisiel tym vlakom co sa dohodli.chudinka mala strasne nervy co sa stalo,ci je v poriadku,ale on len zaspal a nemal ako jej to dat vediet
ja som od rodicov nikdy nic take nepocul. to bude asi tym, ze som od nich nikdy nedrankal novy telefon, novu pamatovku, ani v kuse nevyvolavam, takze nedostavame tisicove ucty.
momentalne neznasam mobily...jedine, co vedia vyprodukovat aj napr. v mojom uz dva a pol rocnom vztahu su hadky...zbytocne nezmyselne hadky...a na kontakt s inymi ludmi by sme pouzivali listy ...predstavte si to vzrusenie, ked kazdy den cakate pri schranke, ci uz dostanete odpoved.. ja viem, asi som staromodna.ale myslim, ze tym by sme mali o par vrasok menej...alebo by bola iba pevna linka...Mobily vedia byt zdrojom roznych problemov
bez mobilu by som v poho prezila.... v podstate ho nepotrebujem takmer, le obcas ked sa nieco stane tak sa zide rychlo sa spojit s niekym...mobil vyuzivam hlavne ako prehravac mp3....
no ja ho vždy potrebujem ked je vybitý už sa mi párkrát stalo, že v nutnej situácii som ho nemohla použiť .. inak myslím že by som bez neho vpoho prežila .. aj ked často ho využívam, ked idem z niekadial sama domof taq nekomu volám a vyplnam čas
mobil potrebujem len ked cestujem,keby sa daco stalo alebo take nieco..a nezvyknem minat kredit nadarmo a to uz vobec nevolam kamoskam iba tak ked nemam co robit ze ako sa majuu..a raz som si zabudla mobil u krsnej a tyzden som ho nemala..kks mne bolo bez neho normalne lepsie!!aspon nikto neotravoval..heh
v dnešnej dobe by to bolo veľmi zložité bez neho, ale asi by som sa ho dokázala vzdať... hoci fakt, tie stavy núdze sú lepšie s ním... ale zas sa nemusíme báť, že nám ho ukradnú, keď ho nemáme som rada, že ho mám, ale nepovažujem ho v živote za jednu z najdôležitejších vecí...
hej, ale predsa má takú robotu, pohybuje sa medzi ľuďmi, ktorí majú mobily, a to nehovorím o tom, že má pod palcom desiatky mladých neposedných junákov, ktorí potom vyvolávajú k nám domov a chudáci, sú vyhúkaní, keď zdvihnem ja
vsetkeho vela skodi, len tolko, takze aj mobil s mierou, je to uzitocna vec, ale nenechajme sa stat jeho otrokom... ja mam mobil len od 17 rokov, no kludne by som sa bez neho zaobisla aj neskor este, je to dobra vec kazdopadne, no pouzivam ho len ked ma niekto zhana, alebo ja obcas, inak len sem tam pocuvam hudbu vo vlaku a to je vsetko...
životne dôležitý pre mňa nie je,ale uľahčuje existenciu, už len preto,že ušetrím na hodinkách, budíku, papieri(y?), mp3, debilníčku...atď, ale chýbal by mi len kvôli časovej orientácii
No ja sa vyjadrím takto. Teraz mám zaracha,takže nemám mobil vzala mi ho matka na mesiac. Tak bez neho je to veľmi ťažké,a pritom som mala frajera ktorý je odomňa vzdalený,a voláva mi deň čo deň,no meesiac nebude,je to ťažké no čo už. Takže bez mobilu sa dá žiť no HORKO-prehorenko si bez neho človek dokáže zaplakať,ako neplakaala som hehe ,ale chýba mi,veď s ním je všetko jednoduchšie a ja som svoj používala ako aj asi 90% ľudí na volanie,a mp3 Asi tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
k veci: keby som mala na ruke hodinky, prežila by som aj bez mobilu. Len moji vedúci by asi mali menej možností a nemohli by mi tak často meniť služby
ale neviem si kamosku predstavit,ktora aj ked je v robote dokaze napisat 3 sms za hodinu...denne ich pise tak 60...tak ta by umrela urcite...
obdivujem ta