mozno sa ti este vrati ja som stratila isic, kde som mala prave novu elektricenku na 3 mesiace a 20 € na cestovanie tymi cervenymi autobusmi, tak mi to bolo luto, ale nejaka pani ju nasla, zavolala do skoly, vypytala si moju adresu, prvou triedou ju poslali a 2 dni na to som ju uz zas pouzivala
@cocca-colla hej stratil som isic kartu , myslim ako stredoskolsku elektricenku , takze sa to neda zneuzit ??, nemoze dana osoba si proste zmenit moju foto a nahradit ju svojou fotkou na elektricenke a pod nou potom vystupovat ?? potom keby si chcela tu moju elektricenku ta osoba nejak navysit o tri mesiace tak tie peniaze potom pojdu na moj ucet , alebo to musi zaplatit ona sama ???
@stalingrad1000 prosím ťa.. Čo by si tam načo prelepoval fotku? .. Je to zaliate, neprelepí to lebo tam máš aj tú ochrannú známku. Ak si to bude chcieť predĺžiť, tak si to bude musieť normálne zo svojho vrecka zaplatiť. Veď ty si si ju ako potom kupoval? Rozmýšľaj
@cocca-colla aha no ale ja tam tu fotku nemam zaliatu , ale proste iba nalepenu , takze by sa potom dala na nu nalepit dalsia fotka ??, a preco potom niektory hovoria ze sa da zneuzit ?? ako presne by sa dala zneuzit ??? nepoznas nejake sposoby ???
ehm ujebali mi isic dala som si urobit novy ale ten stary sa mi medzitym vratil nemala som fotku tak som odlepila foliu na starom zobrala fotku dala na novy a prelepila
@stalingrad1000 zapoj rozum preboha -.- bavime sa o isicu hlavne takze vymenit fotku neni problem a ked tam mas prolangacnu znamku tak clovek ma vlastne platny isic
strata elektricenky sa da urcite nahlasit a oni ju zablokuju ako je to s isicom neviem ale dufam ze podobne ze ked to nahlasis tak by ho mali zablokovat co sice nepomoze ked sa len vizualne kontroluje ale niekde kde sa robi s tym cipom napriklad vo vlaku by to fungovat nemalo ale to si nie som ista
@najivna ale ved ta moja isic karta plati iba v MHD, SAD, Zelezniciach takze jak sa da vlastne pouzit v tejto oblasti ??ved predsa keby si chcel kupit nejake cestovne listky , tak to predsa bude musiet zaplatit on , alebo to pojde na moj ucet ze to nakoniec budem musiet zaplatit ja ??
@stalingrad dostane 50% zlavu. volaj do isicu (do tej kancelarie) a povedz im to oni ti povedia co dalej lebo aj tak proste..kazdu stratu/kradez dokladov hlas. nic tym nepokazis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
takze by som sa na to nespoliehala
strata elektricenky sa da urcite nahlasit a oni ju zablokuju ako je to s isicom neviem ale dufam ze podobne ze ked to nahlasis tak by ho mali zablokovat co sice nepomoze ked sa len vizualne kontroluje ale niekde kde sa robi s tym cipom napriklad vo vlaku by to fungovat nemalo ale to si nie som ista