dá sa to. lebo človek sa o seba bojí tak veľmi, že nevychádza z domu, užíva vitamíny, aby náhodou neochorel, potom má imunitný systém vieš kde, náhodou vyjde z domu, silnejšie zafúka a je vybavený.
@4 LOL vacsiu hlupost som nepocul, pri biopotravinach neprijmna vitaminy na ktore je zvyknuty? akoze si vpohode? praveze pri tych chemizovanych potravinach neprijmna vsetky vitaminy co potrebuje ale vo velmi malych mnozstvach a este do seba dava humus. Telo prave nie je zvyknute na take potraviny ake sa jedia v tejto dobe a biopotraviny vobec nie je tazke pestovat, ale ceny su take aby to ludia co najmenej kupovali. Napr. vezmime si cukor biely cukor vlastne vznika z hnedeho, kde sa odstrani melasa, tak preco je hnedy drahsi? mimochom v melase su presne ziviny, ktore by sme mali z cukru dostat. Teraz, kedze uz v niektorych jedlach doslova nie su ziviny, ktore by sa telu hodili, ich treba nejako nahradzat napr. omega 3 vitamin ci nejak tak sa to vola, to kedysi bolo v jedle.
@3 co to ma spolocne so zdravim? nejaka zmylena prestava udrzaviat zdravie nie je nevychadzat z domu a prijimat umele vitaminy imunitny system si clovek nici tou stravou, dost vela liekmi, ked ich uziva viac menej zbytocne ako je teraz v mode
Ked uz tak velmi chce spravit pre to vsetko, tak ide niekde na sever Kanady, kde je uplne cisty vzduch, sam si pestuje potraviny a ostatne, alebo si zadovaza bio potraviny a pri namahe okolo domu a v tej prirode, ma silny imunitny system.
Uz vidim ako znova bude mat nejake inteligentne poznamky
4 tak akoze co myslis ze v biopotravinach nemas ziviny? biopotraviny su plne zivin tak ako aj ine potraviny len v nich nies u umele sracky ako v inych potravinach
Pri dnesnych potravinach sa na zdravie zomriet neda. Pri analyze komponentov obycajneho dzusu sa da usudit ze pri pozivani toho dzusu opakovane moze dojst k tazkym porucham zdravia. A okrem toho zohladnenim fyziologie bunky, prostredia sa da logicky usudit ze zdravy nieje nikto
hm zvlastna uvaha...kazdy sa zdravuje ako uzna za vhodne...ja mam pomerne vyvazeny jedalnicek co sa tyka nezdravych a zdravych jedal...nemam rad ked niekto neje zivocisne bielkoviny len preto ze je to zdrave a ani tych dementov co nenavidia zeleninu a zeru len maso
Ja si myslím, že všetkého veľa škodí, i toho zdravého.
Kľudne sa dá predávkovať vitamínom C i železom.
V mäse je vraj priveľa síri ktorá podporuje karciogénne bunky, niektoré mlieko má vraj priveľa laktózy (niektoré?)
a potom ešte milión dobrých a zdravých vecí je na nič. Myslím, že nakoniec sa pôjeme pásť aby sme žili zdravo. No, a múdre hlavy nájdu bubákov aj v tráve.
" ite vodu a húlte mary svet ide aj tak doprdele "
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
asi tak
@3 co to ma spolocne so zdravim? nejaka zmylena prestava udrzaviat zdravie nie je nevychadzat z domu a prijimat umele vitaminy imunitny system si clovek nici tou stravou, dost vela liekmi, ked ich uziva viac menej zbytocne ako je teraz v mode
Ked uz tak velmi chce spravit pre to vsetko, tak ide niekde na sever Kanady, kde je uplne cisty vzduch, sam si pestuje potraviny a ostatne, alebo si zadovaza bio potraviny a pri namahe okolo domu a v tej prirode, ma silny imunitny system.
Uz vidim ako znova bude mat nejake inteligentne poznamky
btw- poznám človeka, ktorý si tak naozaj "chráni" zdravie
@2
Chipsy s čokoladov na noc? Nepovedala som ti že to nemaš robiť?!
Sry, tvoj koment som nedočitala dokonca.
Kľudne sa dá predávkovať vitamínom C i železom.
V mäse je vraj priveľa síri ktorá podporuje karciogénne bunky, niektoré mlieko má vraj priveľa laktózy (niektoré?)
a potom ešte milión dobrých a zdravých vecí je na nič. Myslím, že nakoniec sa pôjeme pásť aby sme žili zdravo. No, a múdre hlavy nájdu bubákov aj v tráve.
" ite vodu a húlte mary svet ide aj tak doprdele "
tak ten clovek si to asi s niecim myli a to je uz rozdiel