Je tu niekto,kto externe studoval na strednej skole,pripadne pozna niekoho takeho?Ide mi hlavne o ludi,ktori su uz dlhsi cas vonku zo skoly,ako som ja-12 rokov.Da sa take studium nejako zvladnut?Ja konkretne planujem ist na IP Gymnazium v Bratislave.Volal
Volal som s riaditelkou a povedala mi,ze tam chodia aj ludia v strednom veku a ucivo je tomu prisposobene,lebo inak by sme nemali sancu sa to vsetko naucit.V takom pripade si ale neviem predstavit ako to bude vyzerat na maturite.
@kierkegaard takze predpokladam ze ty si si externe studium robil alebo robis.Co by si mi poradil,ako sa mam pripravit a tak?Lebo ja som zo skoly vonku 12 rokov,vela veci som pozabudal,tak mam trochu obavy.
@orix Predpokladáš zle, ja len poznám ľudí čo ho robia alebo robili....a nepripravuj sa vôbec, oni ti povedia čo od teba očakávajú a ak máš maturu povedzme zo SJL tak ju robiť nemusíš ani tam ale venovať sa budeš len tomu čo chceš.
tak stredna skola nie je urcite az taka tazka na externe ako vysoka, ale gympel trosku horsi bude. proste sa priprav na to, ze si budes musiet vediet vyclenit cas aj popri praci a ucit sa doma, nie len v ten cas, tesne pred skuskou. ucebnice a materialy myslim, ze davaju na kazdej skole.
neviem ake ine rady chces.
Ano ano
Nebolo to nič ťažké
Určite šup do toho... Ja som dokonca dva ročníky otočila za 5 mesiacov, nič náročné fakt. Trošíčka je to horšie, keď teraz chodím externe na VŠ a nemam úplne žiadne prednášky a učiva je kvantum.
Vsetci co ste to komentovali mate okolo 20 rokov.Ja mam uz 30 a vela veci som pozabudal,napriklad nemcinu z ktorej by som maturoval.Ale tak dakujem za povzbudenie,aspon to skusim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
neviem ake ine rady chces.
Nebolo to nič ťažké
Určite šup do toho... Ja som dokonca dva ročníky otočila za 5 mesiacov, nič náročné fakt. Trošíčka je to horšie, keď teraz chodím externe na VŠ a nemam úplne žiadne prednášky a učiva je kvantum.