dajme tomu ze ze teoreticky toho 21.12. 2012 bude koniec tak teoreticky vyleziem na strechu, rozlozim si stolicku, v jedne ruke pivko a v druhej joint a budem to sledovat z prveho radu..samozrejme teoreticky
cela tato anketa je kravina. dajme tomu, ze bude koniec sveta? buducnost nikto nepozna, cize prakticky nemozem vediet co a ci nieco vobec bude cize nema zmysel polemizovat co by som robil keby nieco v buducosti... teoreticky mozem odpovedat na otazky typu: co by si robil potom, keby sa nieco v buducnosti stalo, lenze toto je uplna hovadina.
dnes som pocuval dve baby rozpravat o tom a jedna povedala ze si zacne uzivat vsetkeho co jej rodicia zakazuju a ze sa vyjebe na skolu a bude jebat za peniaze.
nič nespravím, lebo logicky nikdy na 100% neviem, čo bude...takže tomu nebudem veriť až dokým to naozaj nepríde (teraz hypoteticky) a potom bude nič alebo niečo po
Na školu som sa vysral už teraz. A viem, že by to bolo tak, že si idem užívať a zbaliť nejaké dievča a s ním žiť tak, ako som chcel doteraz. Potom prídem na to, že vďaka mojej povahe toho nie som schopný, tak sa na to vykašlem a budem žiť tak, ako doteraz
@tomas nám to odporúča dejepisár že načo sa máme učiť, však v roku 2012 je koniec sveta...náš triedy sa o tom dopočul zobral to vážne a teraz kritizuje toho profáka, že čo to má za rozum jáj ešte bude veľa sranda do konca roka 2012
kolkokraat ludia predpovedali koniec sveta a nebol tak preco by mal byt v r 2012 ? je to hlupost len zato ze dajaky majovia abo kto to vedeli no jasnee majovia su vsevediaci kks
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
No tak a čo by som robil ja ? .. mmm ... tolko chlastu ani drog na strednom slovensku neni ...
aj keď skor by som sa dal dokopy konecne .. povedal par luom co im povedat chcem... a tak ..
21.12.2012 sa kona ozran party, na ktoru je pozvany kazdy kto ma zaujem.
Dovoleny je alkohol,sex, hudba
Zakazane su drogy
Nase heslo: Privitame koniec sveta ako sa patri !
dnes som pocuval dve baby rozpravat o tom a jedna povedala ze si zacne uzivat vsetkeho co jej rodicia zakazuju a ze sa vyjebe na skolu a bude jebat za peniaze.
Druha sa len rehotala jak blazon.
ja som sa do ich rozhovoru nemiesal len ma tiez zarazil postoj tej baby.
ale je kazdeho osobna vec ako si dojebe zivot.
----
Uvážená reakcia: ,,Sex, drogy a rock"n"roll."
A brat vraví ,že sa ožerem.