no ....zadarmo to je jasne....dala by som si zo srandy ...ale ak mi povie pičovinu ! zabila by som ju... resp. aj to by vedela vyveštiť že ju zabijem čo?
raz mi z ruky veštila moja učitelka z biológie a som sa dozvedela, že budem mať 3 a pol dieťaťa ...ale neverím takýmto veciam, je to hlúposť pretože mi samy rozhodneme, ako bude náš život vyzerať, nikto to nemôže vedieť dopredu
Raz som v Poluse stretla takú mladú cigánku, slušne sa ma opýtala na čas, slušne som jej odpovedala, ona ma zjavne vyhodnotila ako milú osobu, posadila sa vedľa mňa, porozprávala mi, aká som super a potom sa opýtala, či mi toho môže povedať viac... Neskoro mi došlo, že myslí veštenie, inak by som s tým nesúhlasila... Keby aj to veštenie fungovalo, nemyslím, že by mal človek vedieť, čo ho čaká, robí to len zlobu... (človek sa dozvie niečo nepríjemné a aj keby tomu neveril, predsalen z toho bude mať nepríjemného hlodajúceho chrobáčika v hlave...
mňa minula tiež zastavila taká cigánka a chceli mi vyveštiť...poslala som ju preč (lebo fakt to bola taká, ktorá sa celé dni pohybuje po autobusovej stanici a všetci ju už poznajú, že ťahá z ľudí peniaze...) ..ale odvtedy mi to vŕta v hlave, že ak by som stretla nejakého fakt dôveryhodného človeka, ktorý by mi chcel vyveštiť, tak že by ma to zaujímalo....
len tak hocikomu nie, ale viem aj o takých, čo nedávajú rozprávky.. resp sa to udialo alebo povedali niečo z minulosti, čo nikto nevedel .. ale chcela by som, raz..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a potom mi hrošík vyveštil, že zomriem rozvedená. odvtedy som neni
Ale keď som bola menšia, chcela som si dať, bola som na niečo zvedavá.