Všimli ste si už niekedy cestou autom že za strašne teplého slnečného dňa sa na ceste vytvárajú také, dajme tomu očné klamy že to vyzerá ako keby bola na ceste voda? Možno to niekto videl a možno niekto čírou náhodou bude vedieť ako to vzniká? Na nete
no presne to bolo spomenuté z ježišom, ako bolo písané v biblií či kde že ho ľudia videli chodiť po vode tak to bola pekná blbosť maximálne videli to o čom tu hovoríte vy
uf, nikdy by ma nenapadlo zalozit o tom diskusiu.,, ale som rada ze si spravila lebo aj som si to vsimala a nevedela som si to nijako inteligetne vysvetlit
teplý vzduch je redší, studený hustejší. pri prechode svetelných lúčov z hustejšieho do redšieho prostredia sa lámu... hmmm... OD kolmice na prostredie (prechádzajúcej bodom dotyku lúča a rozhrania prostredí), a pri prechode z redšieho do hustejšieho sa zasa lámu smerom KU kolmici (blablabla).
vo výsledku sa deje to, že lúče ktoré by ste normálne videli niekde nad horizontom (ale už ako oblohu) vidíte niekde na pozícií, kde je cesta, tzn na ceste vidíte modrú mláku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Veľmi pekne to vidieť napr. pri formuli 1
"zvlnený" horuci vzduch
V biblii je kopa vecí, ktoré sa už dajú vysvetliť, len zanietení "pánbožkári" to nechcú pochopiť.
Keď Ježiš kráčal po vode, pokojne to mohla byť aj úplne vyschnutá púšť, kde vznikol tento jav.
Matii => birdzáci vždy radi poradia
zase som prisiel neskoro a uz nemam co vysvetlovat
Tak sa to tam miha...
Ze dalsi divny ukaz
to je zname uz veeeela rokov a ucilo sa o tom aj v skole
To ako davate pozor?
vo výsledku sa deje to, že lúče ktoré by ste normálne videli niekde nad horizontom (ale už ako oblohu) vidíte niekde na pozícií, kde je cesta, tzn na ceste vidíte modrú mláku.
alebo niečo také podobné