Otázne je či pre chlapca alebo pre dievča.... ja osobne by som chlapcovi dala nejakú fľašu ale prelepila by som etiketu nejakou mnou vytlačenou inou ( vtipné motto, blahoprianie) alebo nejaké tričko s vtipným nápisom a pre dievča tiež to tričko alebo knihu Mojej kamoške, poprípade knihu citátov , nejaké hrnčeky s fotkou spoločnou , vankúš s fotkou...už ma nič nenapadá
ja som teraz kamoške na 18 dala niečo ako vraví @12 Kúpila som fľašu vína, dala dole etiketu, nechala som si na fóliu vytlačiť našu spoločnú foto, hore na foto nápis M(and-ten znak)D-naše iniciálky a dole nápis "otvoríme v 25-ke, čo je zasa taký významnejší vek. K tomu som dala 2 plastové vínove poháre, celá to ozdobila textilnou mašľu, zabalila do celofánu a úplne navrch dala obrovskú mašľu. K tomu dostala ešte aj vankúš spermiu
my sme kamarátke spravili také emocionálne prekvapko... kúpili sme jej víno fragolino (jahodové, sladké), muffin a do neho sviečku, doniesli strašne veľ balónov a kúpili sme jej lampión. Doniesli sme fixku, na lampión napísala svoje prianie. Pustili sme rise against hero of war a počas songy pustila lampion a pozerali sme sa ako letí... rozplakala sa a bola to najkrajšia oslava narodenín. Najúžasnejšie bolo to, čo napísala na lampión....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
PS : Poradiť moc neviem
» www.steel-edge.sk/oce-ovy-priveso...
» www.kosmas.cz/knihy/135013/kn...
» ajtaci.sk/detail/225/abso...
,,Nemôžem si priať nič viac, všetko už mám."
ale fakt riadne plakala...