Ale tiež som sa dnes ráno zobudila na hrozne menštruačné bolesti dala som si 1 tbl Novalginu… trvalo až 70min kým úplne odzneli bolesti a ešte stále účinkuje
@lenkaska1@6 ja som teraz u mamy a ona mi kupila novy vankus do izby a priserne ma v noci boli hlava, ked na nom lezim tak som si dala 2 paraleny, ale tam sa aj pise ze 1-2 tabletky. No pocas menstruacie si davam aj 2 brufeny obcas...
@azizi@7 jaaj tak paralen keď si dávaš na bolesť 2 sú úplne OK. Ale prečo spis na tom vankúši keď ta z neho boli hlava? Zjavne nie je dobrý pre tvoju chrbticu :/
A brufen keď je veľká bolesť tiež, ale viac jak 800mg určite nie.
Podľa toho, ktoré tabletky.
Ja som si náhodou dala 3 x 500mg tabletky paracetamolu naraz a potom som sa pýtala v lekárni, čo sa mi môže stať.
Nič… len by som to nemala robiť pravidelne.
Ale zas ak by to bol brufen/nurofen, tam by to bolo inakšie, keďže ide o dva rôzne typy liečiv. Jedno je omnoho slabšie a druhé už pri pravidelnom užívaní odporučenej dávky sa môžu vytvoriť žalúdočné problémy.
Btw, čítala som, že akasi žena vzala (neviem akym zázrakom) 16ks paracetamolu a jej pečeň to predsa prežila, no bolo to len o vlások.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A brufen keď je veľká bolesť tiež, ale viac jak 800mg určite nie.
Ja som si náhodou dala 3 x 500mg tabletky paracetamolu naraz a potom som sa pýtala v lekárni, čo sa mi môže stať.
Nič… len by som to nemala robiť pravidelne.
Ale zas ak by to bol brufen/nurofen, tam by to bolo inakšie, keďže ide o dva rôzne typy liečiv. Jedno je omnoho slabšie a druhé už pri pravidelnom užívaní odporučenej dávky sa môžu vytvoriť žalúdočné problémy.
Btw, čítala som, že akasi žena vzala (neviem akym zázrakom) 16ks paracetamolu a jej pečeň to predsa prežila, no bolo to len o vlások.