to akože pretože je starý si môže robiť čo chce? Keby je tam nejaký 18 ročný chalan tak určtie všetci povedia, že si to zaslúžil, ale keď je tam starý plesnivý dedulo, čo nevie čo od dobroty tak sa z toho jebete do boty.
ja neviem co je to za trend medzi tymi dochodcami ze si myslia ze sa z nich vsetci doseru. aj pred vcerom nastupil taky starec a s barlou kazdeho rozrazal ze "z cesty, nastupil som" a predieral sa k miestu v plnej ulicke.a nadaval ostatnym ci su normalni.
akoze vodic nemusel AZ TAK reagovat ale mali by si aj ti stari uvedomit ze tu nie su sami
Stari ludia su stari ludia. Nie kazdemu pokrocily vek dozici flexibilitu a stale zdravy rozum. Treba si uvedomit ze kazdy raz zostarne a nie kazdy bude 100% zdravotne na tom dobre.
Taktiez vela ludi co ma svojich prarodicov vie ze to neni lahke..
Neviem si predstavit ze by toto niekto spravil mojmu starkemu.
Keby som nahodou bol svedkom takej situacie tak vodic elektricky si tam hlada zuby po kolajniciach.
Niekto 40 rokov maka odvadza dane a potom ked je (v pokrocilom veku) s nim zaobchadzaju ako s handrou.. Smutne
Mňa skôr zaráža, že mu nikto nepomohol. Prešlo okolo niekoľko ľudí, ale nikto sa pri ňom nezastavil, že či je v poriadku. Čakala som, že aspoň z električky voľakto vybehne za ním, alebo ten, čo to kameroval....
@georg21 áno električka má prednosť ale problém je ten že hen dedo si to štrádloval po jej trati a nie cez prechod pre chodcov
@dievcatko13 zaznamenávala to autokamera takisto ako nepretržite každý iný priebeh jazdy ale tiež dúfam že tam zas tak dlho hinten neležal a ktosi mu išiel pomôcť
@tunidlo ako že aj ten dedo sa správal jak fas? môže byť ale až takú over-reakciu si nezaslúžil určite
mal na neho zavolat psychitatriu, ved to uz je demencia alebo co, ked si mysli dedulo, ze take senilne gesto pomoze...ohrozuje dopravu, nikto mu nemoze zarucit, ze vodic bude prave milovnik dochodcov a slabsich...jasne, buchnut o zem ho nemal, ale toto sa neda uz ospravedlnit vekom, ked ohrozuje celu ulicu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Netuším, prečo sa dedo drzo promenádoval práve po trati, ale takto sa problémy neriešia.
Na odlahčenie si pustite toto
» www.mojevideo.sk/video/1a90e/fev...
dedovi najebal až ked odišiel z trate...
toto nie je ruské video, je to fake, nepovedali tam jeb tvoju mať
akoze vodic nemusel AZ TAK reagovat ale mali by si aj ti stari uvedomit ze tu nie su sami
Taktiez vela ludi co ma svojich prarodicov vie ze to neni lahke..
Neviem si predstavit ze by toto niekto spravil mojmu starkemu.
Keby som nahodou bol svedkom takej situacie tak vodic elektricky si tam hlada zuby po kolajniciach.
Niekto 40 rokov maka odvadza dane a potom ked je (v pokrocilom veku) s nim zaobchadzaju ako s handrou.. Smutne
užívaj muziku
Také ľahšie ..
ďakujem aj ja
@boloabude
Ešteže ten úctivý človek, čo 40 rokov odvádzal dane sa ku každému správal s rešpektom a ani náhodou ako k handre.
Ty si to vobec ale vobec nepochopil
@dievcatko13 zaznamenávala to autokamera takisto ako nepretržite každý iný priebeh jazdy ale tiež dúfam že tam zas tak dlho hinten neležal a ktosi mu išiel pomôcť
@tunidlo ako že aj ten dedo sa správal jak fas? môže byť ale až takú over-reakciu si nezaslúžil určite