Stalo sa vam uz ze ste sa zobudili s pocitom ze presne viete co dnes budete robit , bez toho aby ste si to naplanovali ? jednoducho viete ze dnesok je na tu cinnost (nenarazam na nic konkretne) stvoreny? je to vazne divne a rada bych vedela ci len ja som
heh mne sa to nestava kazdy den .... len obcas aj ked uz nieco mam naplanovane tak niekedy si poviem ze neni vhodny den na to ... ale len tak bezdvovodne.. skratka pocit
jo, poznáme. napríklad len tak z ničoho nič ma napadne, že MUSÍM spraviť palacinky, ísť tam a tam, a tak nie si divná,.. a ak hej, tak potom som divná s tebou
mne sa to tiez stava.. ze z nicoho nic ma napadne, ze musim nieco spravit aj keby co bolo.. a hlavne v noci.. vyzera to asi tak, ze o druhej rano sa zoberem a zacnem malovat alebo nieco podobne
16. jo ja zvacsa berem to posledne ...ale hlavne co sa mi stava ze vecer lahnem do postele a o chvilu si spomenem na 100 veci co musim urobit dakedy.. preto si ich napism do fonu, dam to na display a mozem pokojne spinkat ^.^
@17 hej ... proste kazdy sme si strojcami svojho osudu ... a je jedno co si naplanujes a podobne ... dolezite je napokom co spravis ... ci uz z donutenia alebo podvedome -.- stale si to ty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Možno máš veštecké vlohy (A)
zobudim sa a viem, ze dnes musim ist do roboty bez toho, aby som si to planoval
jj ta veta znela divne