Myslíte že sa dá vydržať celý deň bez úplného čítania? Že by si neprečítal ani jeden text ani na pc nikde? Tuná v meste alebo na dedine sa to podľa mna nedá, ale možno dade na dákom ostrove opustenom alebo v džungli sa to dá...MYSLÍTE ŽE SA TO DÁ KEĎ STE
Teoreticky áno, ale prakticky... asi by som neprežila keby som si nemala prečítať aspoň "enter" na diaľkovom ovládači alebo názov sprchového gélu v kúpeľni Vlastne... kým by to bolo prečítateľné, nedokázala by som sa sústrediť celý deň na to, aby som to neprečítala keď idem okolo
ja newiem ale to by bolo pre mna sobone hroozne ebo ja čitam všetko čo vidim a to by som ani na pc nemohla byt ani nic ani telefon by som nemohla použiť a tak a v mojej izbe su same napisi a tak dalej takže by som to asi nevydržala ale kebyže nemam okolo seba nič čo by ma lákalo na čítanie tak by sa to aj dalo
neda sa, teda ak clovek ma okolo seba nejake napisy, lebo castokrat citame bez toho, ze by sme si to nejak velmi uvedomovali, proste pozries na napis a precitas ho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov