ja mám čokoládový axe a spokojnosť...Nie nie je to ako z reklamy ale mne osobne je to príjemná vôňa...i keď je vraj kus silný po aplikácií ale to ako u všetkých po chvílke vyprchá...
las vegas playboy .... ale tiež parfém skôr odporúčam
chápeš... jedna vec je, keď si na seba polku spreju vystriekaš a žena sa ide zadusiť keď prejdeš okolo ... ale keď proste si dáš len parfém na strategicky zvolené pulzujúce miesta, holka to zacíti len sem tam, keď zafúka vetrík alebo sa nakloníš ... tak to je ..mega
ako parfum používam len značku Adidas.. a antiperspirant dricol ktory si dam dvakrat za týždeň a podpazušie sa po ňom vôbec nepotí ..môžem len vrelo odporučiť
@sandy114 mozem sa opytat, aky antiperspirant pouzivas? ja som uz poskusala vselico, od rexony, fa, garnier az po dove, snazila som sa vybrat to najmenej vyrazne, co som nasla, ale aj tak mam pocit, ze je to trochu vonave, niezeby mi to az tak vadilo, no radsej by som chcela nieco bez alebo som divna xD
Určite Oriflame S8 a S8 Night. a úúúplne najlepší najneodolateľnejší je podľa mňa Midnight od Avonu jednoznačne to najlepšie čo v celom Avone vymysleli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale taký Fa strašne smrdí, ale ten našťastie až tak dlho nevydrží .. :S
chápeš... jedna vec je, keď si na seba polku spreju vystriekaš a žena sa ide zadusiť keď prejdeš okolo ... ale keď proste si dáš len parfém na strategicky zvolené pulzujúce miesta, holka to zacíti len sem tam, keď zafúka vetrík alebo sa nakloníš ... tak to je ..mega
ale cháp, že to je všetko individuálne každej holke sa niečo iné páči ...
A z pánskych sa mi páči vôňa niektorých Axe a neznesiem Old Spice (to ako keby pre starého chlapa)