Mali ste ako dieta nejaku nehodu? Opiste udalost a ako to dopadlo. Napriklad moja sestra raz zjedla 50 centov, bola na pohotovosti ale nakoniec ich len vykalala. ja som si rozbila hlavu pri korculovani ale inak nic vaznejsie.
pár krát som spadla z koňa, ale nikdy nič vážne sa mi nestalo a nikdy som nebola v nemocnici, kvôli tomu, že by sa mi niečo stalo..
max, nejaké rozbité koleno z bicykla
pri korculovani som si 2x rozbila bradu, prvykrat mi dali len suche stehy, druhykrat mi to museli zasivat. vtipne je, ze moj stryko chirurg bol vtedy, ked sa mi to stalo druhykrat u babky (mne sa to stalo na ulici pred nou) a ja som namiesto toho, aby som sla za nim, sla za udrzbarom, ktory byval o 2 domy dalej
potom som spadla z postele a rozbila si bradu
a ked som uz bola starsia, tak sa mi zakrutila hlava na ulici, spadla som a zlomila si zuby predne o asfalt
mohla som mat tak 5-6 rokov a tocila som sa v obyvacke a mama mi hovori ze "netoc sa, narazis do radiatoru!" potom len nachvilu odisla, a hadajte co, mala baruska sa samozrejme tocila dalej a narazila do radiatoru, rozbila si obocie a musela ist do nemocnice aby jej to zasili
Ja som odjakziva strasne drevo, takze som si nikdy nic vazne neurobila, lebo som kopec veci nevedela urobit a nebavilo ma sportovat a bola som bojko, takze som nikdy neriskovala Len raz som si zlomila nohu aj to len kvoli tomu, ze ma jeden chlapec stuchol
- Ked som mala asi 3 roky tak som strcila klinec do zastrcky mozno si to namyslam ale doteraz si pamatam ten hnusny pocit
- v prvom rocniku na zs sme sa spoza rohu zrazili so spoluziakom (on si zlomil 1/2 zuba o moje celo a mne ho roztal takze mam na lavej strane 4 stehy)
- v tomto veku sme chodili spehovat jedneho starsieho kamosa do okna, byval na prizemi ale vedla bola lekaren, ktora mala schody do skladu pri jeho okne a z ktorych bolo vidiet priamo k nemu do izby.. mne sa smykla noha a vydrbala som sa dole a pri tom padani sa mi o tu hnusnu 3d omietku baraku oskreli cele lice a brada... bolo to tyzden po siti toho cela, takze som mala cely ksicht oskrety + zalepene celo.. a v ten tyzden sme mali v skole triedne fotenie mam krasnu pamiatku
- asi v 10 sme mali s kamosmi preteky na bicykloch a ja som sa vydrbala v zakrute na strku (nwm ako ale roztala som si celo takze mam jazvu aj na pravej strane )
- v jednu sobotu som si nechutne vytkla clenok a v druhu sobotu, ked som kamoske ukazovala ako sa mi to stalo, som si vytkla aj druhy....
Zlomená ruka pri futbale- bol som v bráne a schytal jednu nepríjemnú strelu, ale dohral zápas až dokonca, len sa presunul na iný post.
A potom som raz spadol z bicykla, ked mi predné koleso zapadlo do diery v asfaltke a letel som dopredu, urobil niekoľko kotrmelcov po tej asfaltke. Ale chvalabohu žiaden vážne zranenie, iba som bol celý dobitý.
Ja som vždy strašne revala pri každej malej nehode keď ma v škôlke poštípala včela, som tak rumázgala, že ešte v štvrtom ročníku sa ma chalan z inej triedy pýtal, či si pamätám ako som vtedy revala, takže musel to byť zážitok
A nikdy nič vážne, rozbila som si hubu keď som liezla pod kreslo, kolená len tak, lebo som bola neschopná
Potom až tak v jedenástich som si vykĺbila koleno, keď sme hrali 3-15-stop pred školou, vtedy som dokonca aj odpadla!
Mala som tuším sedem, a školskom výlete som si na takom veľkom kolotoči, kde vie sedieť veľa detí a ešte viac ich má roztáčať, narazila ruku, keď som pri roztáčaní spadla.
Učiteľka to vôbec neriešila a poslala ma tak domov
Až naši ma vzali k doktorovi a mala som ruku dva týždne v dlahe
Ja som tiež ako malá strčila klince do zástrčky ale bola som múdra a strčila som rovno 2 takže som spravila obvod čiže viac ako z tej rany som sa rozklepala z toho jak mama na mňa zvreskla tak som sa šla zašiť do izby pod stôl potom
A ešte ma asi ako 3-ročnú fascinovalo ako maliari chodili na Áčkových rebríkoch tak som to samozrejme chcela vedieť tiež ale dopadlo to akurát tak že sa mi spojili tie nohy a padla som a rebrík na mňa takže mi vyskočila chrupavka v nose kus vedľa a keď sa ma pýtali čo som robila tak som odpovedala "to rebrík pohou nohou a podkou ma" doteraz sa mi za to smejú
A ďalšia vec bola že som sa raz pred vianocami šmýkala na ľade s rukami v bunde..tak som padla na tvár že som ešte 2 týždne vyzerala ako terminátor
veľmi vela krat som sa dusila cukrikom proste som nevedela cmúľať, museli ma prevracať dole hlavou, lebo som vobec nemohla dychať, keď to bolo fakt často niekedy mi už neverili, a ja som sa dusila celkom dlho
zarezal som si nozom do stehna, zlomil som si ruku pri bitke s chalanmi, zapaloval som kopu bordelu poliateho s 2l nafty a chytil som sa horiet, praskol som si pistalu o lavicku, vyklbil som si sanku pri bitke s chalanmi, popadal som z preliezok, raz som spravil salto na bicykli nechtiac a raz na lyziach, otras mozgu, par krat rozbil nos, skoro som sa utopil v slovenskom raji na Masi.. nic hrozne, take bezne chlapcenske nezbedne detstvo
Mne sa nikdy nič vážne nestalo, mala som smutné detstvo iba keď som bola malá, som položila celú ruku na rozpálenú platničku na sporáku, to som mala potom ofačovanú ruku, to si pamätám. Inak nič zaujímavé
Mama nás viezla na bicykli k starkej a nechcela som tam ísť tak som tiež dala nohu do kolesa.
Najhoršie na tom bolo že som potom nevedela chodiť s barlami tak som bola uviaznutá doma celé prázdniny
Kamarátke sa stala väčšia haluz... Chodili sme na birmovku takže bolo treba chodiť do kostola, my sme vždy stáli vzadu a raz v nedelu bol hrozne natlačený kostol, vydýchaný vzduch. Ona odpadla a spadla tak že si rozbila hlavu o ježišovu nohu
V podstate nič také hrozné, žiadne zlomeniny či také ale viem že som si raz založil hlboko do nosa nejakú guličku a museli sme utekať na pohotovosť ale nakoniec som ju vyfukol v čakárni.
Vraj som ako bábo spadla z postieľky na hlavu.
Ale inak som mala z tohto pohľadu nudné detstvo, jediný môj "vážnejší" úraz bol vytknutý členok z toho, že som zle stupila. Vždy som bola skôr opatrné decko.
Šplhala som sa na policu, ktorá bola z dvoch dielov a stála nad schodiskom a horná časť police mi spadla na ruku a zlomila mi kostičku nejakú, že mi to museli zdrótovať a potom sa kotúľala dole tými schodmi, takže som vlastne mala šťastie, že ma neprivalila. Inak si nespomínam na nič vážnejšie.
som bezala z detskej cez chodbu a moj pravdepodobny ciel bol kupelna, prvu zakrutu v kuchyni som este vychytala, ale potom som uplne plnou silou naburala do steny, odrazila sa od nej a ako panacik spadla dole
podla mamkinho opisu - 2sekundy ticho, potom mi vraj na cele narastla gudža (vraj by tomu sama neverila, ze to ide tak v momente, keby to nevidela) a potom len obrovsky rev
inak, keby sme neprerabali kuchynu, tak by doteraz bolo vidno ako je preliacena stena a aj ja mam taku "dieru" v cele (v kosti, citit to pri dotyku)
Raz cez letne prazdniny som sla s babkou po dedine z cintorina a ako obvykle, zastavovala sa pri kazdom plote a klebetila so susedkami. Ja som sa nudila, tak som trhala zrniecka z okrasneho kriku (kruspan), ktory rastol pri tom plote a jedno som si strcila do nosa tak, ze neslo von. Babka si to ani nevsimla, ale zacala som plakat, ze sa mi stratilo zrniecko v nose, tak mi najskor neverila, no zavolala mame, ktora dobre vedela, ze si nevymyslam a museli sme na ORL, kde zrniecko vylovili
ako asi ročná som pojedla zápalky inak nič také vážne veľa pádov z bicykla... ale raz som sa asi ako 3ročná rozbehla dole kopcom po kamienkovej prašnej ceste a zakopla som a riadne som si rozbila obe kolená a doma bol len oco ktorý mi dal na krvavé kolená pančuchy a dal ma spať mne to zaschlo a potom mi to musela mama strhávať..to musela byť riadna bolesť
ale sestra raz behala po záhrade a napichla sa na zapichnuté špáratko v zemi šli s ňou na pohotovosť a museli jej ho vyrezať z kože a chirurg až neveril ako sa toto mohlo stať
Ako babo som prehltla srob, mama ze len pocula ako si dzavocem v postielke a zrazu som zakaslala tak zvlastne tak prisla za mnou a uz len oci som mala velke a nieco som prehltla, zbadala chybajuci srobik v postielke... ale vsetko dobre dopadlo... potom ked sme boli u uja na chate cez letne prazdniny uz posledny den, nasi balili, a ja som isla akoze zametat schody take tie drevene zatocene, a zgulala som sa z nich az odhora dole na beton, vracala som cucoriedky a mama si myslela, ze to je krv ... mala som slaby otras mozgu... a este cez vianocne prazdniny som sa hrala s tym odrezanym zekenym vrchom ananasu akoze to je korunka a nejakym sposobom som ju pripevnila plysakovi na hlavu a pichla som si tym spicatym do oka... 3dni ma to bolelo a davali mi maste do oka to som revala, ... na kupalisku som sa rozbehla do vody, a chcela som skocit, no smykla som sa a buchla som si tu kost medzi nohami.. 2dni som cikala v sprche co ma to tak bolelo...
Pár pádov z koňa, bicykla a z dvojposchodovej postele s narazenimami, modrinami a škrabancami. Jedna 10 a druhá 5cm dlhé jazvy na stehne, lebo som išla hore po rebríku a prepadla sa podomnou priečka a klince čo ju držali ma pri páde dolu dorezali. Tesne pred prvým sv. prímaním som išla s bratom na motorke, zdochla, prevrátilo nás nabok a ja som sa popálila na výfuku na nohe. Potom som sa ešte raz oprela o horúcu vodovodnú trupku. 3 týždne pred ústnimi maturitami som si zlomila nohu. Zlomila som si predný zub, lebo sa mi vyšmikol pohár z rúk pri umývaní.
Inak ked mi ten spoluziak roztal to celo, tak som sla cez celu skolu so zakrvavenym uterakom prilozenym k hlave a dalsiu hodinu sme mali mat nabozenstvo a moje spoluziacky mi povedali “neboj sa budeme sa za teba modlit” a doteraz si to pamatam a smejem sa na tom
oooch tym mam vela (ale nikdy som nemala nič zlomené, ale bolo toho vela a tri ootrasy mozgu . Ale moja oblúbena klasika je toto:
Bývali sme na dedine na bytovke ktoré za komáčov patrila škole tak to bolo na školskom pozemku (cize velke travnate ihrissko pod kopcom) a mama mala z okna vyhlad na ihrisko a bolo leto a ddecka sme sa hrali dajačo Bolo nás tam vela, siroke vekove rozpatie, bolo leto dedcka boli u dedkovcov.... A bol tam taký Igor, vačší chlapec a on sa predvádzal s novou futbalkou prred chalannmi...a zrazu mi asi z 3 metrov kopol brutálnu šupu loptou do hlavy
No mňa v momente vyplo a zobudila som sa o pár hodín o siedmej ked bili kostolne zvony (to znamenalo všeobecne deckam že maju ist na večeru domov) opretá o strom niekolko metrov dalej. Zgrcaná (to bol moj druhý otras mozgu), dezorientovaná, odtackala som sa domov .... A mama sa ma pýtala (zvyknutá že som divná DD) že prečo som si tak spokojne oddychovala pri strome ked decka utiekli preč DDDD A potom si všiml av kom som stvae a šli sme dod nemocnice
A potom mi decká vraveli že sa zlakli že som mrtvá a že ich roddičia zbijú za to, tak že maa opreli o sstrom že spím a utiekli preč smiley:
Rozbila som si čelko o roh postele (alebo skrine? Už neviem )..
Na rúčke z mechanickej metly som si vylomila zub :'D
A ešte si pamätám, ako som raz v izbe na zemi našla takú zelenú guličku..bola taká mäkká a tak som ju stlačila, ona praskla a jej obsah mi vystrekol do ksichtu a hrozne to štípalo v očiach a smrdelo...bol to febichol
@sasi2680@h8u jooj slabo to tam vidiet, viac je to na takych tych kde som len ja a spoluziacka a tie neviem najst Ale tedaaa.. nad tym oskretym licom mam to modrinovo/tiplove celo s takymi tymi pasikmi bielymi na co drzia stehy
(Inak neviem kto malomocny nas fotil alebo co, kazdy sa pozera inam a pod. )
- strčila som nohu do kolesa, doteraz tam mám jamu ako mi vykmaslo kus mäsa a nosila som kvôli tomu sadru a zistila som že som neni sama vďaka tomuto fóru
- rada som chodila len po obrubníku, raz som ale spadla a rozťala som si bradu
- padla som jamy vykopanej na pivnicu, teraz mi po 20 rokoch zistili že som si vtedy zlomila platničku a spravila sa mi z toho cysta v mieche, tj stačilo trochu a mohla som ostať na vozíčku.. skoro ma šlak trafil po magnetickej rezonancii minulý rok
- kolobežkou som si zlomila predný zub
- padla som zo stromu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
max, nejaké rozbité koleno z bicykla
potom som spadla z postele a rozbila si bradu
a ked som uz bola starsia, tak sa mi zakrutila hlava na ulici, spadla som a zlomila si zuby predne o asfalt
- v prvom rocniku na zs sme sa spoza rohu zrazili so spoluziakom (on si zlomil 1/2 zuba o moje celo a mne ho roztal takze mam na lavej strane 4 stehy)
- v tomto veku sme chodili spehovat jedneho starsieho kamosa do okna, byval na prizemi ale vedla bola lekaren, ktora mala schody do skladu pri jeho okne a z ktorych bolo vidiet priamo k nemu do izby.. mne sa smykla noha a vydrbala som sa dole a pri tom padani sa mi o tu hnusnu 3d omietku baraku oskreli cele lice a brada... bolo to tyzden po siti toho cela, takze som mala cely ksicht oskrety + zalepene celo.. a v ten tyzden sme mali v skole triedne fotenie mam krasnu pamiatku
- asi v 10 sme mali s kamosmi preteky na bicykloch a ja som sa vydrbala v zakrute na strku (nwm ako ale roztala som si celo takze mam jazvu aj na pravej strane )
- v jednu sobotu som si nechutne vytkla clenok a v druhu sobotu, ked som kamoske ukazovala ako sa mi to stalo, som si vytkla aj druhy....
A potom som raz spadol z bicykla, ked mi predné koleso zapadlo do diery v asfaltke a letel som dopredu, urobil niekoľko kotrmelcov po tej asfaltke. Ale chvalabohu žiaden vážne zranenie, iba som bol celý dobitý.
A nikdy nič vážne, rozbila som si hubu keď som liezla pod kreslo, kolená len tak, lebo som bola neschopná
Potom až tak v jedenástich som si vykĺbila koleno, keď sme hrali 3-15-stop pred školou, vtedy som dokonca aj odpadla!
Učiteľka to vôbec neriešila a poslala ma tak domov
Až naši ma vzali k doktorovi a mala som ruku dva týždne v dlahe
A inak asi nič
A ešte ma asi ako 3-ročnú fascinovalo ako maliari chodili na Áčkových rebríkoch tak som to samozrejme chcela vedieť tiež ale dopadlo to akurát tak že sa mi spojili tie nohy a padla som a rebrík na mňa takže mi vyskočila chrupavka v nose kus vedľa a keď sa ma pýtali čo som robila tak som odpovedala "to rebrík pohou nohou a podkou ma" doteraz sa mi za to smejú
A ďalšia vec bola že som sa raz pred vianocami šmýkala na ľade s rukami v bunde..tak som padla na tvár že som ešte 2 týždne vyzerala ako terminátor
Ale inak skôr ja ľuďom spôsobujem takéto nehody
Najhoršie na tom bolo že som potom nevedela chodiť s barlami tak som bola uviaznutá doma celé prázdniny
A tiež som spadla na bicykli, ked sme sa pretekali so sesternicou, vlastne obidve sme sa, vytrepali
@sasi2680 jooj vsetky fotky su u mami ale ked k nej pojdem tak pohladam ak nezabudnem
Ale inak som mala z tohto pohľadu nudné detstvo, jediný môj "vážnejší" úraz bol vytknutý členok z toho, že som zle stupila. Vždy som bola skôr opatrné decko.
podla mamkinho opisu - 2sekundy ticho, potom mi vraj na cele narastla gudža (vraj by tomu sama neverila, ze to ide tak v momente, keby to nevidela) a potom len obrovsky rev
inak, keby sme neprerabali kuchynu, tak by doteraz bolo vidno ako je preliacena stena a aj ja mam taku "dieru" v cele (v kosti, citit to pri dotyku)
Inak ked mi ten spoluziak roztal to celo, tak som sla cez celu skolu so zakrvavenym uterakom prilozenym k hlave a dalsiu hodinu sme mali mat nabozenstvo a moje spoluziacky mi povedali “neboj sa budeme sa za teba modlit” a doteraz si to pamatam a smejem sa na tom
Bývali sme na dedine na bytovke ktoré za komáčov patrila škole tak to bolo na školskom pozemku (cize velke travnate ihrissko pod kopcom) a mama mala z okna vyhlad na ihrisko a bolo leto a ddecka sme sa hrali dajačo Bolo nás tam vela, siroke vekove rozpatie, bolo leto dedcka boli u dedkovcov.... A bol tam taký Igor, vačší chlapec a on sa predvádzal s novou futbalkou prred chalannmi...a zrazu mi asi z 3 metrov kopol brutálnu šupu loptou do hlavy
No mňa v momente vyplo a zobudila som sa o pár hodín o siedmej ked bili kostolne zvony (to znamenalo všeobecne deckam že maju ist na večeru domov) opretá o strom niekolko metrov dalej. Zgrcaná (to bol moj druhý otras mozgu), dezorientovaná, odtackala som sa domov .... A mama sa ma pýtala (zvyknutá že som divná DD) že prečo som si tak spokojne oddychovala pri strome ked decka utiekli preč DDDD A potom si všiml av kom som stvae a šli sme dod nemocnice
A potom mi decká vraveli že sa zlakli že som mrtvá a že ich roddičia zbijú za to, tak že maa opreli o sstrom že spím a utiekli preč smiley:
Na rúčke z mechanickej metly som si vylomila zub :'D
A ešte si pamätám, ako som raz v izbe na zemi našla takú zelenú guličku..bola taká mäkká a tak som ju stlačila, ona praskla a jej obsah mi vystrekol do ksichtu a hrozne to štípalo v očiach a smrdelo...bol to febichol
preletela som aj druhy krat (cez ine sklenene dvere). jazva na druhej ruke
tiez som zjedla korunacku
pred 2 rokmi som brutalne narazila do stlpu na vysokej-doteraz mam na cele trochu vystupene.ale hned po to vyzeralo ze sa zo mna stane jednorozec
minuly tyzden som.za triezva spadla na chodniku a roztala si koleno.tyzden som.nemohla chodit
(Inak neviem kto malomocny nas fotil alebo co, kazdy sa pozera inam a pod. )
tak idem prispieť aj ja
- strčila som nohu do kolesa, doteraz tam mám jamu ako mi vykmaslo kus mäsa a nosila som kvôli tomu sadru a zistila som že som neni sama vďaka tomuto fóru
- rada som chodila len po obrubníku, raz som ale spadla a rozťala som si bradu
- padla som jamy vykopanej na pivnicu, teraz mi po 20 rokoch zistili že som si vtedy zlomila platničku a spravila sa mi z toho cysta v mieche, tj stačilo trochu a mohla som ostať na vozíčku.. skoro ma šlak trafil po magnetickej rezonancii minulý rok
- kolobežkou som si zlomila predný zub
- padla som zo stromu