Opäť sa budem opakovať, ale akurát som si tu pozrela niekoľko webiek, zvlášť ma zaujímajú tie ženské- každú prípadnú štiplavú poznámku si ušetrite- lebo robím, akosi, sama pre seba nejaký..prieskum..
nie, ze by som ich chcela obhajovat, moja, ale...takyto nie su vsetci (a ti ktori su, ti snad nestoja za to, aby sme ich tu riesili...nie?).A vies ako to je, oni sa pozru, ale nakoniec skoncia pri jemne nalicenej brunetke (blondinke, rysavej...vlastne je pomerne jedno, ako vyzera)
No a preco vy sa zaujimate o magorov s nagelovanyemi vlasmi, so sneznymi retazami na krku, drsna vizaz a v hlave nasrate?? Hm? je to vec vkusu kazdeho. Inak mne sa paci na babach len jemny mejkap, alebo ziadny...
miska si myslim ze mas pravdu..mam chalana ktoreho obletuju aj ine baby..a ked mi raz povedal o tom, ze sa mu strasne pacia tie...nazvem ich pipky=tona make upu,minsukna,vysoke podpatky,vykrucanie zadkom div im panva neodpadne(a ja jednou z nich nie som)..skoro ma pretrhlo..vrr-chalani toto nerobte!!!
Ok, takze plati dohoda: chalani suhlasia s Majlosom a baby s Miskou
Inak viem presne, ktoru babu mas na mysli, raz ma tiez pobavilo ked som si cital prispevky v jej albume. Ale ked chalan napise, ze je baba "sexy", nemysli pri tom na to, ze je aj super, mysli tym proste to co napisal, teda ze ma sexy telo - a tam to konci. Napise to, a konci. A este musim podotknut, ze "pekna" a "sexy" nie je to iste. Aspon pre mna urcite nie...
Inak mne sa nepaci ani ked je baba nejako vyrazne namalovana, ani ked ma odfarbene vlasy. A napokon...suhlasim aj s Lass - ak si hladam dievca na vztah, urcite si nebudem hladat podla toho, aka je sexy.
Mňa toto napadlo pre to, lebo napr. na intráku mám kamarátov a keď ich prídem pozrieť, nájdem ich napr.ako slintajú nad nejakým mužským časopisom s(po)odhalenými kráskami. A tie ich komentáre.. Mne to príde potom také čudné, lebo v nás budujte skrátka akýsi komplex..
ja by som to nazvala ze kazdy mame svoju osobnu schyyzu ja sa zasdne nemejkapujem.. mala som mejkap na sebe dva krat (raz na stuzkovej a raz ked som isla s drahym po troch rokoch na rande ) a akoze ziadne komplexy z toho nechytam ked ide okolo mna nejakaaa strasnaaaaa caaaja s tonou mejkapu a neviem cim este na sebe a ked vidim chlapov slintat nd "sexicami" jedine co ma napadne je ze to je jedine na co sa zmohnu pretoze na vztah hladaju nieco ine ak teda sa bavime o relativne normalnych chlapoch a nie o vytretych debikoch
takze miska ja byt na tvojom meiste by som sa nad tym vobec ale vobec nerozculovala, nestoji to za to oni aj tak vnutri nie su sprosti a vedia co je pre nich dobre,,., ze namjekapovana pipke asi nebude to prave orechove
miska, nic proti, ale dobre vies, ze vacsina chalanov si sice zaslinta nad zenou "supercooluzasnouzenou", ale hociktory normalny ti povie, ze maximum, co by s nou chceli mat je: pretiahnut a odhodit chlapci, nic proti. celkom suhlasim, uzivat si treba. a ziadna normalna vam zasukat tak rychlo, ako spomenute slecny, neda.
a na druhej strane... nagelovani s retazami? hm, medzi nami holkami su tiez take vytrete, ktorym sa taki pacia. rovnako ako vam sa niektorym pacia h2o2 prirodzene blondinky povedzme, ze u nas je to casto rovnake: dobre vyzera? davaj, zbalit, uzit si a potom nech ide kade lahsie. ale v skutocnosti na vztah (ak mozem dat osobnu skusenost) si vyberam chalana, ktoreho beriem v prvom rade ako cloveka a nie podla toho, co ma na sebe. sak aj moj sucasny sa mi nikdy nezdal pekny, a ani teraz sa mi nezda. ale som s nim z ineho dovodu...
iste, aj ja mam take chute, ze si obcas poslintam. ale ti moji "oslintavani" vyzeraju inak: gate len tak ledabolo na sebe, nejaka bundicka pohodickova, skaterske tenisky a hnede oci... na takych si zaslintam. ale ze by som podla toho vyberala? urcite nie. len v mojom pripade je to tak, ze ked vidim, ze je chalan nahodeny v tomto, viem, ze je asi 80% sanca, ze budeme mat rovnake zaluby... co je tema na konverzaciu tolko k tomu, peace ya
Takze vsetko je jasne, su aj take baby a su aj taky chalani. Ak ty mozem vysvetlit preco sa chalanom tolko pacia tie ako hovoris cajky s tonou mejkapu a odfarbenymi vlasmi, chalani, reps. muzi si v tom ci onom momente nevsymaju ze to dievca ma to alebo ono na sebe, ta cajka pre nich zobrazuje dokonalu krasu. Samozrejme kazdemu sa paci nieco ine, ale vtedy ide o krasu, niekto ju ma prirodzenua niekto si k nej pomaha umelo. A musim suhlasit s mid, ak povie niekto ze je sexi ( co aj je) tak tam to hasne, nikto rym nehovori ze je uzasna a mudra, a ze by s nou chcel mat vztah. To je normalka, a aj ked vy zeny hovorite ze na tom nezalezi, poznam kopu takych co zaslintaju na takych typkov, mozno ze nemusi mat ani nagelovane haro a retaze, staci ked zastavi pred diskoteku s tatkovym bavorakom, vystupi, kupi si nejaky drink a plati najlepsie 5000ckou. A uz polka tych pipenek v pici... Sto ludi, sto chuti. A tym ze si zaslintame, to asi aj konci, because asi nijaky normal by z takou nejakou nechcel mat vztah, ovsem pokial mu nejde len o sex, alebo o jeho prestiz ukazat sa v spolocnosti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Inak viem presne, ktoru babu mas na mysli, raz ma tiez pobavilo ked som si cital prispevky v jej albume. Ale ked chalan napise, ze je baba "sexy", nemysli pri tom na to, ze je aj super, mysli tym proste to co napisal, teda ze ma sexy telo - a tam to konci. Napise to, a konci. A este musim podotknut, ze "pekna" a "sexy" nie je to iste. Aspon pre mna urcite nie...
Inak mne sa nepaci ani ked je baba nejako vyrazne namalovana, ani ked ma odfarbene vlasy. A napokon...suhlasim aj s Lass - ak si hladam dievca na vztah, urcite si nebudem hladat podla toho, aka je sexy.
takze miska ja byt na tvojom meiste by som sa nad tym vobec ale vobec nerozculovala, nestoji to za to oni aj tak vnutri nie su sprosti a vedia co je pre nich dobre,,., ze namjekapovana pipke asi nebude to prave orechove
miska, nic proti, ale dobre vies, ze vacsina chalanov si sice zaslinta nad zenou "supercooluzasnouzenou", ale hociktory normalny ti povie, ze maximum, co by s nou chceli mat je: pretiahnut a odhodit chlapci, nic proti. celkom suhlasim, uzivat si treba. a ziadna normalna vam zasukat tak rychlo, ako spomenute slecny, neda.
a na druhej strane... nagelovani s retazami? hm, medzi nami holkami su tiez take vytrete, ktorym sa taki pacia. rovnako ako vam sa niektorym pacia h2o2 prirodzene blondinky povedzme, ze u nas je to casto rovnake: dobre vyzera? davaj, zbalit, uzit si a potom nech ide kade lahsie. ale v skutocnosti na vztah (ak mozem dat osobnu skusenost) si vyberam chalana, ktoreho beriem v prvom rade ako cloveka a nie podla toho, co ma na sebe. sak aj moj sucasny sa mi nikdy nezdal pekny, a ani teraz sa mi nezda. ale som s nim z ineho dovodu...
iste, aj ja mam take chute, ze si obcas poslintam. ale ti moji "oslintavani" vyzeraju inak: gate len tak ledabolo na sebe, nejaka bundicka pohodickova, skaterske tenisky a hnede oci... na takych si zaslintam. ale ze by som podla toho vyberala? urcite nie. len v mojom pripade je to tak, ze ked vidim, ze je chalan nahodeny v tomto, viem, ze je asi 80% sanca, ze budeme mat rovnake zaluby... co je tema na konverzaciu tolko k tomu, peace ya