Ahoj.... mám v uchu dierku 1,5 týždňa a trocha hnisá... čistím si ju so solným roztokom.... je pravda že už je to lepšie ale stále nevyzerá pekne.... naušnicu tam mám už asi 4 dni z chirurgickej ocele... za ako dlho sa to asi zahojí úplne ?
mna dierka po prepichnuti bolela asi taky mesiac, cize v pohode, cistil som tusim len nejakym alkoholovym pripravkom zo studia..a roztahovat hlavne az ked sa uplne zahoji
nechytať špinavými rukami a čistiť poriadne buď repíkom, soľným roztokom alebo liehom z lekárne. mňa dierka v lalôčiku pobolievala tak 2 týždne asi, ale ja sa liečim pomerne rýchlo. od prepichnutia odporúčam nechať ju tak 5-6 týždňov v klude a až potom začať rozťahovať. hlavne nezabudni poctivo čistiť aj náušnicu
@david24 osobne by som na to toľko toho nekydala, väčšinou to hojenie iba spomaluje a tak, lepšie používať iba ten jeden prípravok a starostlivosť mať o to poriadnu
Možno ti vadí chirurgická oceľ. Ja som to riešila tak, že som si tam dala striebornú náušnicu a do týždňa sa to zahojilo a keď som mala ucho zahojené, už som tam mohla dať akýkoľvek materiál..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a hlavne si to nerozťahuj ešte ty expert