Alexander Skarsgård, pre tú jeho výšku (193cm) a oči (svetlulinko modro-sivé) .. a úsmev.. to bol prototyp pre môjho vysnívaného drahého, keď som bola menšia neverila som, že sa mi to raz naozaj splní
dodívala som práve Shame a Michael je kus chlapa prsote
a zasadne mi tam chýba Tom Hiddleston a vravte si čo chcete a potom aj Liev Schreiber, Trentouš, Burn Gorman, Gary Oldman, Andy LaPlegua etc. etc. ktorí sú takí skvelí že mainstream tú skvelotu nevidí
a keby ste dívali ak nič iné, tak x-menov tak by ste Fassbendera poznali!
@nobile čo je na tom také nepochopiteľné? charizmatický chlap, viac zaujímavý ako pekný, ale tá zaujímavosť to dokonale kompenzuje, s neskutočne charizmatickým nosom
a vyžaruje z neho neha a citlivosť a napriek tomu nevyzerá ako typický kenoidný slaďoun, čo je úplne super.
Ale inak myslim, ze aj taky Sasha Baron Cohen je charizmatickejsi, ako Brody Samozrejme ak prave nie je v niektorom zo svojich primitivnych prestrojeni
Dievčatá, radím vám pozrieť si seriál True Blood, a potom dáte za pravdu aj mne, že Alex Skarsgård, je ten najsexi chlap na svete a budete po ňom slintať rovnako ako ja
@nobile zvyčajne s midnajtom nesúhlasím, ale Brody je snáď najpríťažlivejší chlap, čo po tejto zemi chodí. tá charizma, ten nos a to všetko, ou jes vedľa neho sa budiť každé ráno a môj deň je naplnený a nemusím ani nič iné robiť. to by bol to do list na každý deň:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
hugh jackman!
Aaron Johnson
Jude Law
John Travolta za jeho mladých čias
Aoi
A Dominik Graňák
MILUJEM TA SKORO TAK AKO JEHO
Jude je pekný muž
viď:
a ďalší sú potom Shia LaBeouf, Jude Law, Aaron Johnson a iní
bože... to som zas mala čo otvoriť takéto forum na noc, to nie je dobrá kombinácia
niet o com diskutovat, muhahahaah
» postmediaprovince.files.wordpress.com/2008/02/1nhl_a_...
a zasadne mi tam chýba Tom Hiddleston a vravte si čo chcete a potom aj Liev Schreiber, Trentouš, Burn Gorman, Gary Oldman, Andy LaPlegua etc. etc. ktorí sú takí skvelí že mainstream tú skvelotu nevidí
a keby ste dívali ak nič iné, tak x-menov tak by ste Fassbendera poznali!
a inak
Ja kebyze som zena, alebo homosexual, tak uz som jeho dvorny/a stalker/ka.
Takto som iba sympatizant :/
a inak
alebo
a vyžaruje z neho neha a citlivosť a napriek tomu nevyzerá ako typický kenoidný slaďoun, čo je úplne super.
Ale inak myslim, ze aj taky Sasha Baron Cohen je charizmatickejsi, ako Brody Samozrejme ak prave nie je v niektorom zo svojich primitivnych prestrojeni
@lawey Good for You!
a vravím si blééé...
a naj sa mi zdal ten druhý.
wake up next to adrien brody - done
och.
(A)