Tákže keďže konečne v tomto týždni sme sa dočkalo piatku aké máte plány na dnes? Čo robíte a čo budete robiť?
Budete dnes aktívne žiť, užívať si niekde v spoločnosti alebo pasívne doma sa zrelaxujete, oddychnete od každého v spoločnosti Bircu ?
Aká
Musím sa učiť Teóriu pravdepodobnosti, lebo mám skúšku z toho v pondelok. Potom posilka, futbal a večer, ak nebudem mega rozbitý, tak trošku vonku zrelaxovať.
doma budem, poslednú časť GoT si pozriem, možno film, zrejme aj Isaaca si zahrám.
ak by náhodou prišla kamoška, tak s ňou budem.
ak bude mať spolubývajúci hlučnú návštevu, možno sa skúsim vypariť.
všetko sa uvidí
Zabávať sa a opiť sa nejdem nikam.Plány práve na dnes nemám nejaké extra, takže ani z toho nič nebude. Rozlúčim sa s kamarátkou pred odchodom do nemocnice, na večer sa pôjdem korčuľovať a budem čítať knihu. A asi pôjdem spraviť nejaký koláč, lebo sa nudím.
Idem si po dvoch týždňoch upratať izbu, lebo som vlastne ani doma nebola poriadne celé leto, ešte som sa nevybalila z minulotýždňovej dovolenky, len prespávam a dospávam... A potom sa mám po týždni stretnúť s frajerom, lebo budúci týždeň sa zasa vôbec neuvidíme a inak len počúvam svoju obľúbenú muziku, pijem kávu a dobieham resty a nič sa mi nechce.
došla som dnes z najjebnutejšieho výletu všetkých čias, takže momentálne ešte stále čakám kým mi odpuchne noha a potom sa môžem presunúť o pár km ďalej a užiť si konečne normálne varené jedlo, masáž nôh a večernú pohodičku pri filmoch. No a psychicky sa prichystať na sťahovanie, ktoré ma čaká.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
a natáločka ide na SOLIIIIIID a poriadne si to tam užijem! :happy:
ak by náhodou prišla kamoška, tak s ňou budem.
ak bude mať spolubývajúci hlučnú návštevu, možno sa skúsim vypariť.
všetko sa uvidí
teším sa
Ejha, ty mi vieš piecť? :-S
Ale každopádne si faire les quatre cents coups.
prepisovať
Slížovica
prepisovať
Haha, poď ohodnotiť, či viem, Marek.
:letim: :letim: