čo by ste povedali aká je podľa vášho názoru najlepšia e-mailova shránka, adresa :
......chcem niečo viacfarebné priehladné oblúbené nejakú dobrú e-mailovú adresu niečo ako gmail, zoznam ale niečo krajšie gmail je príliš tažký na mňa do dnes nevie
Ja nvm tak volako mi tam nic nepasuje...Nepaci sa mi volako vobec. a uz pomaly rok som na nom a dako sa tam neviem najst nerozumiem mu. ani mu nechcem chcem nieco ine a ja nedavam na vyber ci gmail alebo ale ak iete o niecom inom tak sem s tym
nechceš sa preklikávať, kým nájdeš doručený e-mail? .. ja len toľko, že na g-maili máš doručené maily hneď po otvorení...aký menší počet klikov by si si predstavovala?
mam cca 4 roky gmail a neplanujem menit, predtym to bol zoznam(ci centrum?), ale dnes by to bol krok vzad..na G mas setko co potebujes, vobec to neni nezrozumitelne ci zlozite, je to maximalne jednoduche a pokial ti ide iba o citanie/posielanie mailov, tak v tom nemoze byt problem
ad 1) to čo hladáš, NIE je e-mailová adresa, ale e-mailový klient
ad 2) ako tu už niektorí spomínali - GMAIL je najlepšia voľba... a obsluhovať ho zvládne aj ťažko retardovaný šimpanz...
ad 3) je uplne jedno, ako známy je ten, u koho máš založený mailbox... ide o to, ako známa je tvoja adresa (hlavne ju nezabudni všade písať, nech si ju odchytia spamboty, ktoré ťa následne začnú obdarovať reklamami na viagru a iné pútavé produkty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a dá sa na ňom predsa aj vzhľad meniť keď chceš niečo farebné
ja gmail jenodducho nechcem nesadol mi. po vs. strankach
ad 2) ako tu už niektorí spomínali - GMAIL je najlepšia voľba... a obsluhovať ho zvládne aj ťažko retardovaný šimpanz...
ad 3) je uplne jedno, ako známy je ten, u koho máš založený mailbox... ide o to, ako známa je tvoja adresa (hlavne ju nezabudni všade písať, nech si ju odchytia spamboty, ktoré ťa následne začnú obdarovať reklamami na viagru a iné pútavé produkty
Je to maximálne funkčné a prehľadné.