premýšľala som, či dám možnosť ,,NIE!!!Svojho partnera milujem a nedokázal/a by som mu zahnúť.´´ alebo ,,Nie aj keď by sme mali medzi sebou všelijaké spory,to by som nedokázal/a.´´
Vybrala som si tú druhú, lebo aj keď by to už medzi nami neklapalo, aj keby som ho už povedzme nemilovala, ani tak by som ho nepodviedla. Zrada a podvod je pre mňa to najhoršie, ako môže jeden človek ublížiť druhému.
Ak by som ho skutočne ľúbila a i on mňa nikdy...nemám na to žalúdok...ale bola som vo vzťahu,kde to z mojej strany úplne ochladlo...a vtedy mi to bolo jedno lebo som len čakala kedy nazbieram odvahu a ukončím to...takže jedine v takom prípade,keď už k nemu nič necítim..inak nikdy..lásku si treba vážiť!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Vybrala som si tú druhú, lebo aj keď by to už medzi nami neklapalo, aj keby som ho už povedzme nemilovala, ani tak by som ho nepodviedla. Zrada a podvod je pre mňa to najhoršie, ako môže jeden človek ublížiť druhému.