Toto je téma skôr pre ženy Takže robievate si nejaké domáce masky na tvár, telo alebo vlasy? Dajte nejaké dobre recepty, alebo aspoň link na stránky kde sú recepty na domáce masky Hlave by som bola rada keby ste niekto dali recept na
@beaurebelle vdaka to sa mi hodi lebo po zime mavam znicene vlasy a nad tym som aj ja uvazovala teraz si ju ani spravit nemozem lebo som uz cely pohar medu zjedla skor ako som si to stihla natret
Ja si robím na vlasy,keď ma napadne alebo vidím,že sú suchšie - med,žĺtko,kokosový,makadamiový a olivový olej.. jemne zohrieť nad parou a účinky sú skvelé!
@ragdoll dakujem, vyskusam A na tu kavovu masku potrebujes 1 ČL pomletej zrnkovej kavy, 1/2 ČL med, 2 ČL kysla smotana Robi sa to ze do malej salky si das tu kavu, zalejes to len takym mnozstvom horucej vody aby to tu kavu len zalialo, odhadom su to asi 2 Čl horucej vody a nechas to asi 10 minut luhovat. Zmiesas si kyslu smotanu s medom a potom tam pridas kavu (zrnkovu cast aj tekutu) a vsetko zmiesas, das na tvar a nechas 20 minut posobit
na tvár: kúpiš sušenú R - rumanček kvet, sedmokrásku kvet, čajovník. urobíš silnejší zápar a vpackáš do pokožky. kúpiš panthenol, čo najviac%ný (5-10), ten packáš na tvár a vlasy (hydratuje vlasy a je proti vráskam) a na vlasy ešte krém s ceramidmi.
ešte je dobré naparovať si tvár (len vriaca H2O do hrnca, uterák cez hlavu a ideš 5min.) a potom vyčistiť ako normálne. a uhorky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@pumaamravec a tá kávová maska sa robí ako?
alebo to isté s kávou čo ty, ten peeling...
a na vlasy si sem tam dávam zahriaty kokosový olej s čajovou lyžicou citrónu, na polhodinu, vlasy do alobalu aby držali teplo....
iné som neskúšala.
1, kvasnice s mliekom
2, med s jablkom
a v poslednej dobe si dávam aj vrecká čierneho čaju, nielen na kruhy pod očami, ale aj na tvár.
ale občas si vymýšľam vlastné recepty čo možno ani neexistujú a kydám si to na tvár, lebo ma to trochu baví
a aby som mala husté a lesklé vlasy som si na ne dávala :pivo, vajíčka(po tom ale dosť smrdia), umývala v čaji a tak...
ešte je dobré naparovať si tvár (len vriaca H2O do hrnca, uterák cez hlavu a ideš 5min.) a potom vyčistiť ako normálne. a uhorky.